Varázserdő

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Varázserdő

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2012.06.12. 15:57

Varázserdőn különféle kincseket kereshetsz, amikre szükséged is lesz, ha alkímiai feladatokat szeretnél teljesíteni a rókánál. Az erdőbe a 20. szinttől és a 20. történeti feladat teljesítése után léphetsz be. Az elején még nem mersz nagyon bemerészkedni az erdőbe, ezért csak 5 mezőt kutathatsz át. 5 szint múlva megjön a bátorságod és már 10 mezőt mersz átkutatni. A 40. szinttől már mind a 25 mezőt átkutathatod.
Az erdőben minimálisan 0, maximálisan 25 kincs lehet, amiket ha megtalálsz, a kincsesládába kerülnek. A keresés véletlenszerű, te döntheted el, hogy melyik mezőre "lépsz tovább", ahol aztán vagy találsz valamit, vagy nem, befolyásolni nem tudod. Néha aranyat és szenet is lehet találni. Ha nem szeretnéd összepiszkítani a kezedet, akkor átadhatod a kutatás feladatát az irányjelző táblánál álló gnómnak, aki egy pár széndarabért elvégzi neked a melót, azaz rövidebb idő alatt zajlik le a kincskeresés.
Keresgélés közben és után visszarendezheted Varázserdő mezőit feltáratlan állapotba egy kis aranyért, így újra keresgélhetsz. Ha nem teszel így, a mezők éjfélkor rendeződnek vissza. A visszarendezés idejének visszaszámlálóját az erdő felett magad is láthatod.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”