Oldal: 1 / 1

Rúnák

Elküldve: 2012.06.12. 14:52
Szerző: Gabesz
A rúnák az egész játék lényegét képezik. Rúnarajzolással fejtesz ki varázslatot. Adott a rúna alakja és ezt kell az egérrel lemásolnod úgy, hogy minél jobban rajta maradjál a rúna körvonalán. Minél pontosabban vezeted a kezedet, annál nagyobb lesz a rajzolásod pontossága, ez pedig befolyásolja a varázslatod hatékonyságát. A rajzolást általában 20-30 másodperc alatt kell teljesíteni. Ha ez idő alatt nem rajzolod végig a rúnát, a pontosságod végül arányosan kisebb lesz.

A következő fajta rúnák vannak:

Támadóvarázslat : Ha rákattintasz egy harc során az ellenfeledre, akkor a legerősebb ill. a legutóbb használt rúna lesz a alapértelmezettként kiválasztva. Vagy kiválaszthatod a villogó gyengítőrúnát (allergiarúnát), ami az adott körben még több sebzést ejthet az ellenfeledet.

Gyógyvarázslat: Ha rákattintasz magadra vagy egy játékostársra egy harc (PvE, PvP) során, kiválaszthatsz egy gyógyvarázslatot is, ami életerőpontokat ad az adott játékosnak. Ilyenkor nincs animáció.

A rúnaboltban (a tornyod felső emeletén) vásárolhatsz rúnákat a szintállásodtól függően. A rúnakönyvben gyakorolhatod be a rúnavetés rajzmozdulatait, hogy minél pontosabb legyél. Ez a két funkció mindig rendelkezésedre áll, akkor is, ha pl. éppen alszik a varázslótanoncod.
Támadó és gyógyító varázsrúnákat használsz akkor is, amikor a virágaidat ápolod a virágágyásodban.