Állapotértékek - fittség, tisztaság, jóllakottság

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Állapotértékek - fittség, tisztaság, jóllakottság

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2012.06.12. 14:19

A varázslótanoncod harci teljesítményére hatással vannak az állapotértékei. Minél kisebbek itt a százalékok, annál kisebb sebzést okoz a tanoncod az ellenfélnek, és annál nagyobb a veszélye, hogy vesztesen kerül ki egy küzdelemből.
Mikor egy harcot megnyersz, minden értékből 10%-ot vesztesz, ha a harcot elveszted, akkor 25%-nyi az értékvesztés. Nulla alá semmi esetre se süllyed az állapotérték. Időről-időre fel kell tehát frissítened a varázslótanoncod állapotértékeit egészen 100%-ra, hogy aktív és sikeres lehessen:

Fittség – alvással növelheted 100%-ra, 12 perc/10%

Tisztaság – fürdéssel növelheted 100%-ra, 6 perc/10%

Jóllakottság – étkezéssel növelheted 100%-ra, 3 perc/10%

Hogy mennyi ideig tart az egyes állapotok regenerálása, az attól függ, hogy hány százalékon állnak. Minél kialvatlanabb, piszkosabb, éhesebb a tanoncod, annál több időt vesz igénybe a regeneráció. A regenerációt jelentősen segítheti a komornyik alkalmazása, de az is jelentősen lerövidítheti a regenerációs fázist, ha a tuningboltban ilyen hatású berendezési tárgyakat vásárolsz.

Figyelem: Szintugráskor az állapotértékeid 10%-kal nőnek. Ha szintugráskor az értékek éppen 100%-on állnak, akkor ez a hatás elvész.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”