Küldetésadók (Tündér, béka, róka, egér)

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Küldetésadók (Tündér, béka, róka, egér)

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2012.06.12. 13:50

A korcsmában vezető út mellett illetve magában a korcsmában különféle mesebeli élőlények élnek, akiket küldetésadónak nevezhetünk, mivel feladatokkal látnak el téged:

Tündér és békakirály (Grinding)
Ezek az kemény arcok harci feladatokkal seftelnek a korcsmában, hogy legyen pénzük méhsörre. Próbálnak az asztalukhoz csábítani, ahol beszélgetésbe elegyednek veled, és ha leperkálsz nekik egy kis szenet, akkor kapsz tőlük küldetést. A költség minimum 4 széndarab, majd egyre duplázódik. Ha egy harcot elvesztesz, megismételheted anélkül, hogy újra ki kéne csengetned a szenet.

Róka
A korcsmában üldögélő rókánál vállalhatsz alkímiai feladatokat. Ezeknél a feladatoknál arról van szó, hogy le kell szállítanod különféle, a feladat által meghatározott kombinációkban bizonyos virágokat és Varázserdőn gyűjtött kincseket. Ezek a feladatok nagyon sok tapasztalati pontot hoznak. Ha elvégeztél egy alkímiai küldetést, akkor máris vállalható a következő feladat, de ha nem így lenne, akkor legkésőbb másnap érkezik új feladat.

Egér
Az egér minden szintugrás után tartogat neked egy új történeti feladatot (harci feladatot, rajzolós feladatot vagy munkafeladatot). Ezt bármikor teljesítheted, ezek a feladatok nem járnak le. Viszont érdemes ezeket a feladatokat teljesíteni, hiszen ezekkel lehet aktiválni egyéb dolgokat, pl. a korcsmát, a virágágyást, a céhes felületet és a Varázserdőt.
Mikor az egér épp nem tud feladatot adni, hasznos tippeket ad a játékhoz.

Figyelem: Az egér által adott harci feladatokban az ellenfelek igen erősek, az allergiarúnájuk pedig az, amelyik rúna a legmagasabb, számodra a szintállásod alapján elvileg elérhető rúna! Ezért érdemes maximális állapotértékekkel indulni harcba. Ha mégis veszítenél, akkor megismételheted a küzdelmet, egészen addig, amíg egyszer táncsak megnyered:).
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”