Céhek

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Céhek

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2012.06.12. 13:07

Ahogy sok más játékunkban is, úgy az Upologus játékban is összefoghatnak a baráti játékosok és céhekbe tömörülhetnek a közös siker érdekében. A céh alapítása 5000 aranyba kerül, ami a céh feloszlatásakor vagy elhagyásakor nem jár vissza.
A céhes felületet a korcsma felső emeletén találod meg.

A céhekben 3 tagi rang van:

Fővarázsló: Ezt a címet kapja automatikusan a céh alapítója. Ő szerkesztheti a céh bemutatkozóját, vehet fel tagokat, meghívhat tagokat, kizárhat tagokat, rangokat oszthat ki, feloszlathatja a céhet, üzeneteket és körleveleket küldhet.

Tudó: A tudó végülis a fővarázsló helyettesének fogható fel egy kicsit megnyirbált jogokkal. Azért nem klasszikus helyettes, mert több tudót is kinevezhet a fővarázsló. Meghívhat tagokat, üzeneteket és körleveleket küldhet.

Segéd: A segédek a normál tagok.

Figyelem: Céhet alapítani illetve céhekbe jelentkezni csak akkor lehet, ha már elérted a 10. szintet és elvégezted az egér 10. történeti feladatát.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”