Műveletgyorsítások

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Műveletgyorsítások

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2012.06.11. 14:12

A játékban számos művelet meggyorsítható, lerövidíthető:

A tuningboltban vásárolt berendezési tárgyakkal 14 napra tartósan lerövidítheted az alváshoz, fürdéshez, étkezéshez szükséges időtartamot.

Az alvást, fürdést, étkezést és a munkafeladatokat szén ellenében lerövidítheted (alkalmanként). Ha ilyen tevékenységet végez a varázslód és le akarod rövidíteni a művelet idejét, akkor csak kattints egy bármilyen más tevékenységre. Pl. ha alszik a varázslód, kattints a főzésre (bogrács). Ekkor üzenetet látsz, hogy mennyibe fog kerülni a művelet rövidítése. Az ilyenkor kiadandó szén mennyisége függ attól, hogy mennyi van még hátra a lerövidíteni kívánt művelet időtartamából.

A virágnövekedést is fel lehet gyorsítani, ha alkalmanként borravalót adsz a kertészmanónak. Ekkor a növésben lévő virágok azonnal beérnek.

Szintén találsz alkalmi segítőt Varázserdőn, egy gnóm személyében, aki néhány szénért átkutatja neked az összes kutatható mezőt. Vagy, ha már elkezdtél egy keresgélést, az adott keresést is lerövidítheted, ha ilyenkor rákattintasz arra a mezőre, ahol épp keresgélsz. Mindkét esetben láthatod, hogy hány széndarabba kerül majd a rövidítés.

Figyelem: A gyorsítás nem jelenti a művelet azonnali végét, mert az animáció befejeződésének kell még pár másodperc.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”