Hirdetőtábla (feladatlista)

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Hirdetőtábla (feladatlista)

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2012.06.11. 11:38

A hirdetőtáblán minden nap maximum 12 új feladat jelenik meg, az első 01:00 órakor (02:00-kor nyári időszámítás esetén), majd utána óránként egy egészen 12:00 óráig (13:00-ig nyári időszámítás szerint). A feladatok között lesz 2 munkafeladat, 4 rúnafeladat és 6 harcifeladat. A feladatokat aznap 23:59 óráig teljesíteni kell, ha másnap mind a 12 feladatot meg akarod kapni. Ha marad feladat a hirdetőtáblán, akkor ennek megfelelően kevesebb új feladat érkezik, úgy, hogy másnap összesen 12 feladat szerepeljen a táblán.
Figyelem: Egy feladat akkor számít elvégzettnek, ha leokéztad a feladat teljesítéséről szóló értesítést. Munkafeladatoknál elegendő, ha azt időben indítod el, azaz még valamivel éjfél előtt.
Figyelem: A játékban az irányadó idő mindig a szerveridő. Ez eltérhet a számítógéped időbeállításától. Ezért a határidős érdemes a fontos dolgokat, pl. egy fontos feladatindítást, inkább egy picit előbb, mint az utolsó pillanatban elvégezni.

Fontos tudnivaló: A feladatok generálási ideje az UTC-hez, azaz az úgynevezett egyezményes koordinált világidőhöz igazodik. A magyar téli időszámítás 1 órával van később, a nyári 2 órával. Azaz a 00:00 UTC télen helyi idő szerint 01:00 órának, nyáron helyi idő szerint 02:00 órának felel meg.

Az UTC-ről itt olvashatsz többet: http://hu.wikipedia.org/wiki/Egyezm%C3% ... 1gid%C5%91

A Kárpátalján és Erdélyben élő magyar játékosoknak érdemes rá figyelni, hogy ők még egy órával "odébb" vannak, míg az Írországban és az Egyesült Királyságban élő magyar játékosok egy órával "idébb" vannak, mint az anyaországban játszó társaik.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”