válasz sürgetése

vivi48
Hozzászólások: 48
Csatlakozott: 2012.04.18. 12:07

válasz sürgetése

HozzászólásSzerző: vivi48 » 2013.01.09. 19:02

már egy párszor megkérdeztem a támogatástól, de választ nem kapok okát nem tudom,
T. Támogatók! még mindig várom válaszukat, de csak nem jön!!!
Lehet nehezet kérdeztem? Szeretne a 4 es szerver is részt venni versenyeken!!!!!!!!!!
DE NEM TUD!
MEGTOLDOM A KÉRDÉST IS: mert egy olyan választ kaptam,játékostól/moderátortól, hogy a szerverek közt van verseny? azt hogy lehet? És miért nem tudunk róla? És tájékoztatnának a szerverek közti versenyen való részvételi lehetőségről és módjáról.
Jó lenne ha megkapnám a választ.Többen is várjuk.

köszönettel vivi48 4 es szerver

Eredeti kérdés a következő :
már kb 3 hete volt ez a kérdésem ,de a mai napig nem kaptam rá választ, nem tudom mi az oka. azaz egyet kaptam, hogy a támogatásnak írjak, írtam, onnan se jött válasz, mi lehet az oka? a 4 es szerveren is játékosok vannak. Hogy lehet hogy csak két klub látja a feladatot a városba, és tud ott versenyezni, nem csak Ők akarnak versenyen részt venni, vagy hogy van ez? Szeretjük a játékot. szeretnék választ kapni a kérdésemre.:mely a következő és már 3 hete 2 helyen is feltettem:
Ja és Crohme böngészőm van, extrém netem, gyors gépem, tehát műszaki paramétereim adottak.
4 es szerveren vagyok.
a verseny nálunk soha nincs? Azaz, biztos van, mert most is ha odalépek, két fül van. az egyiknél lehetne nézni a versenyek állását,az a dicsőség csarnoka, a másikon lehetne látni, hogy mivel folyik a verseny. ehelyett:
az első fülnél a dicsőség csarnokánál lehet látni, hogy jelenleg is van, futó verseny sajt 2012.12.17 től-12.28 ig, de ez nálunk nem jelenik meg. nem tudom az a három klub hogy tud benne részt venni. mert ahol meg kéne jelenni /házikó van a fülön/ ott azt írja,nincs jelenleg futó verseny. Akkor hogy is van ez? van vagy nincs? vagy csak annak a három klubnak van? Jó lenne tudni mi is van, egyszer már írtam, és azt a választ kaptam, hogy biztos akkor nézem, mikor nincs verseny. akkor most mit nem látok jól? vagy a verseny kiírás van rossz helyen netán? Gondolom a szándékkal nem vagyok egyedül, hogy szeretnénk esetlegesen a versenyeken részt venni, ha az nyilvános. 27 es szinten vagyok, tehát az se lehet az oka, a kimaradásunknak. választ várok köszönettel: vivi48

Avatar
csipkebogyo
Hozzászólások: 6444
Csatlakozott: 2010.07.01. 07:48
Tartózkodási hely: Magyarország

Re: válasz sürgetése

HozzászólásSzerző: csipkebogyo » 2013.01.09. 19:22

Globális gazdaklubversenyek

A globális gazdaklubversenyekben csak azok a klubok vehetnek részt, akik már teljesítették az 5. klubfeladatot. A klubversenyt a klubházban található földgömbre kattintva lehet elérni.

A versenyen való részvételhez a klubnak szüksége van legalább egy járműre. Az egyes járműveket árai eltérőek, és eltérőek a tulajdonságaik is, pl. hogy mennyi idő alatt szállítják le az árut a versenyhez, hogy mennyit tudnak egyszerre szállítani, és hány alkalommal képesek minderre. Az egyes járműveket bármely klubtag megvásárolhatja, de csak a klubelnök és a helyettes klubelnök tudja azt útnak indítani.

Ha a jármű már nem tudná a verseny lezárta előtt leszállítani az árut a versenyterületre, akkor azt útnak se lehet már indítain. Ha egy jármű nem amortizálódott le teljesen egy verseny időtartama alatt, hanem még használható néhányszor, akkor azt a következő versenyen is igénybe veheted.

Az első három helyezett klub egy kupát kap a trófeásszekrényére. Továbbá az egyes szervereken legjobban teljesítő klubok is kapnak egy-egy kupát a trófeásszekrényükre.

A versenybe beadott termékek után presztizspontokat kapnak a játékosok. Ezeket a "Szállítmányozás" fül alatt, a "Rangsor áru szerint" pontban követhetitek nyomon. Egy másik rangsort is találtok, mégpedig a "Járművásárlás" fül alatt a "Rangsor befizetés szerint" nevezetű listát.

Szállítmányozás

Ahhoz, hogy versenyezni tudjatok, legalább egy szállítójárműre van szükségetek.

Árut úgy rakodhatsz be, ha a rakodósávra kattintasz és megadod a kívánt mennyiséget.

A járművet kizárólag a klubelnök vagy a helyettese indíthatja útnak. Figyelem: a versenybe beküldött árut a klubtagok többé nem kapják vissza! Szintén csak a klubvezetőségnek van jogosultsága a járműből való kirakodásra, ha mégse akarjátok azokat beküldeni. Ekkor minden kirakott áru visszakerül az azt beadó játékoshoz.

Rangsor áru szerint

Ez a rangsor a tagok által beadott termékmennyiségek alapján készül a klub minden eddigi globális versenyszereplését alapul véve.

Járműváráslás

Ahhoz, hogy járművet vásárolhassatok, rá kell kattintani a befizetősávra és meg kell adni a befizetni kívánt összeget. Mikor eléritek a vételárat, a jármű automatikusan bekerül a gazdaklub járműflottájába.

Az egyes járművek tulajdonságai eltérőek. Mindegyik jármű egy adott idő alatt ér célba (ekkor adja le az árut), mindegyik egy bizonyos méretű rakodótérrel bír, és mindegyik egy meghatározott számú fordulót képes megtenni, mielőtt végleg amortizálódik és ki kell vonni a forgalomból.

Rangsor beadás szerint

Ez a rangsor a tagok által szállítójárműre beadott pénzmennyiség alapján készül a klub minden eddigi globális versenyszereplését alapul véve.
MLF - interactiv - a Szerény kis TSZ elöljárója
Tagfelvétel VAN, ha jelentkeznél, írj nekem itt, vagy a My Little Farmies játékban!
Jó játékot mindenkinek!

vivi48
Hozzászólások: 48
Csatlakozott: 2012.04.18. 12:07

Re: válasz sürgetése

HozzászólásSzerző: vivi48 » 2013.01.09. 22:02

köszönöm a választ, tanulmányozom.és talán értem is, de ez a kérdésem egyik fel, a másik,hogy az 1 es szerver versenye miért nem látható, vagyis miért nincs, azt még mindig nem tudom,és nem csak én nem tudom.arra még változatlanul várom a választ. köszönöm vivi48

Avatar
csipkebogyo
Hozzászólások: 6444
Csatlakozott: 2010.07.01. 07:48
Tartózkodási hely: Magyarország

Re: válasz sürgetése

HozzászólásSzerző: csipkebogyo » 2013.01.10. 06:28

Nem egészen értem a kérdés másik felét... Ha elmész a faluba, és ott a Versenyekhez, akkor fent van két rajz, az egyik egy földgömböt ábrázol, a másik egy házikót.
A földgömb vonatkozik a klubok versenyére, de ahhoz ott nem tudsz terméket beadni, csak a klubépületben, feltéve, ha van járművetek, amibe beletedd. A faluban csak a klubverseny állását tudod megnézni, amit a legördülő menü segítségével szerverekre is bonthatsz, illetve a dicsőségcsarnokban lehet látni az összes eddigi verseny legjobbjait.
Ha a házikóra kattintasz, akkor pedig az egyéni versenyt fogod látni, ez független a klubok versenyétől, a játékosok egyénileg vesznek részt rajta, és a terméket ott kell beadni hozzá, ahol ki van írva a verseny.

Ahhoz, hogy a klubotok részt vegyen egy globális klubversenyen, nem a faluban kell keresgélni, hanem a tagoknak kT-t kell beadni a klubba, hogy megjelenjen nálatok egy jármű, aztán abba beletenni a terméket, amit a klubverseny kér (jelenleg tojást), majd ha megtelt a járgány, el kell indítani. Ha célbaér, akkora rajta lévő cucc automatikusan beadásra kerül a versenybe és a klubotok versenyzővé válik. Ezután a jármű elindul visszafelé, és ha visszaért, újból megpakolhatjátok, és újból el lehet indítani, stb.

Menj be a klubházatokba, ott klikkelj a földgömbre, és mindent meg fogsz találni, ami a klubversenyen való részvételhez kell.
MLF - interactiv - a Szerény kis TSZ elöljárója
Tagfelvétel VAN, ha jelentkeznél, írj nekem itt, vagy a My Little Farmies játékban!
Jó játékot mindenkinek!

vivi48
Hozzászólások: 48
Csatlakozott: 2012.04.18. 12:07

Re: válasz sürgetése

HozzászólásSzerző: vivi48 » 2013.01.10. 13:34

hiupp hipp hurrá! láss csodát, már van versenykiírás a 4 es szervernek is., köszönjük vivi48


Vissza: “Hibabejelentések Szerver 4”