kérdés, hiba ok kérdése

vivi48
Hozzászólások: 48
Csatlakozott: 2012.04.18. 12:07

kérdés, hiba ok kérdése

Hozzászólás Szerző: vivi48 » 2013.01.05. 23:36

már kb 3 hete volt ez a kérdésem ,de a mai napig nem kaptam rá választ, nem tudom mi az oka. azaz egyet kaptam, hogy a támogatásnak írjak, írtam, onnan se jött válasz, mi lehet az oka? a 4 es szerveren is játékosok vannak. Hogy lehet hogy csak két klub látja a feladatot a városba, és tud ott versenyezni, nem csak Ők akarnak versenyen részt venni, vagy hogy van ez? Szeretjük a játékot. szeretnék választ kapni a kérdésemre.:mely a következő és már 3 hete 2 helyen is feltettem:
Ja és Crohme böngészőm van, extrém netem, gyors gépem, tehát műszaki paramétereim adottak.
4 es szerveren vagyok.
a verseny nálunk soha nincs? Azaz, biztos van, mert most is ha odalépek, két fül van. az egyiknél lehetne nézni a versenyek állását,az a dicsőség csarnoka, a másikon lehetne látni, hogy mivel folyik a verseny. ehelyett:
az első fülnél a dicsőség csarnokánál lehet látni, hogy jelenleg is van, futó verseny sajt 2012.12.17 től-12.28 ig, de ez nálunk nem jelenik meg. nem tudom az a három klub hogy tud benne részt venni. mert ahol meg kéne jelenni /házikó van a fülön/ ott azt írja,nincs jelenleg futó verseny. Akkor hogy is van ez? van vagy nincs? vagy csak annak a három klubnak van? Jó lenne tudni mi is van, egyszer már írtam, és azt a választ kaptam, hogy biztos akkor nézem, mikor nincs verseny. akkor most mit nem látok jól? vagy a verseny kiírás van rossz helyen netán? Gondolom a szándékkal nem vagyok egyedül, hogy szeretnénk esetlegesen a versenyeken részt venni, ha az nyilvános. 27 es szinten vagyok, tehát az se lehet az oka, a kimaradásunknak. választ várok köszönettel: vivi48

Válasz küldése

Vissza: “Hibabejelentések Szerver 4”