hiba,segítség kérése, nem tudom

vivi48
Hozzászólások: 48
Csatlakozott: 2012.04.18. 12:07

hiba,segítség kérése, nem tudom

HozzászólásSzerző: vivi48 » 2012.12.26. 18:08

4 es szerveren vagyok. AZ ÉN KICSI TANYÁMON
a verseny nálunk soha nincs? Azaz, biztos van, mert most is ha odalépek, két fül van. az egyiknél lehetne nézni a versenyek állását,az a dicsőség csarnoka, a másikon lehetne látni, hogy mivel folyik a verseny. ehelyett:
az első fülnél a dicsőség csarnokánál lehet látni, hogy jelenleg is van, futó verseny sajt 2012.12.17 től-12.28 ig, de ez nálunk nem jelenik meg. nem tudom az a három klub hogy tud benne részt venni. mert ahol meg kéne jelenni /házikó van a fülön/ ott azt irja,nincs jelenleg futó verseny. Akkor hogy is van ez? van vagy nincs? vagy csak annak a három klubnak van? Jó lenne tudni mi is van, egyszer már írtam, és azt a választ kaptam, hogy biztos akkor nézem, mikor nincs verseny. akkor most mit nem látok jól? a verseny 2012.12.28 ig tart,vagy a verseny kiírás van rossz helyen netán? Gondolom a szándékkal nem vagyok egyedül, hogy szeretnénk esetlegesen a versenyeken részt venni, ha az nyilvános. 27 es szinten vagyok, tehát az se lehet az oka, a kimaradásunknak. választ várok köszönettel: vivi48

violetta :)
Hozzászólások: 873
Csatlakozott: 2012.05.10. 16:51

Re: hiba,segítség kérése, nem tudom

HozzászólásSzerző: violetta :) » 2012.12.30. 17:28

Szia!
Két verseny van:
A globál, a klubbok szerverközi versenye. A másik a szerveren belül egyéni verseny, de ez már régóta nincs, de lehet, hogy nem is volt. Úgyhogy ne aggódj.

vivi48
Hozzászólások: 48
Csatlakozott: 2012.04.18. 12:07

Re: hiba,segítség kérése, nem tudom

HozzászólásSzerző: vivi48 » 2013.01.06. 18:30

s a szerverek közti versenyt hol és hogyan lehet belépni, megcsinálni?erről hol van valami leírás?

Avatar
csipkebogyo
Hozzászólások: 6444
Csatlakozott: 2010.07.01. 07:48
Tartózkodási hely: Magyarország

Re: hiba,segítség kérése, nem tudom

HozzászólásSzerző: csipkebogyo » 2013.01.06. 18:59

vivi48 írta:s a szerverek közti versenyt hol és hogyan lehet belépni, megcsinálni?erről hol van valami leírás?


Globális gazdaklubversenyek

A globális gazdaklubversenyekben csak azok a klubok vehetnek részt, akik már teljesítették az 5. klubfeladatot. A klubversenyt a klubházban található földgömbre kattintva lehet elérni.

A versenyen való részvételhez a klubnak szüksége van legalább egy járműre. Az egyes járműveket árai eltérőek, és eltérőek a tulajdonságaik is, pl. hogy mennyi idő alatt szállítják le az árut a versenyhez, hogy mennyit tudnak egyszerre szállítani, és hány alkalommal képesek minderre. Az egyes járműveket bármely klubtag megvásárolhatja, de csak a klubelnök és a helyettes klubelnök tudja azt útnak indítani.

Ha a jármű már nem tudná a verseny lezárta előtt leszállítani az árut a versenyterületre, akkor azt útnak se lehet már indítain. Ha egy jármű nem amortizálódott le teljesen egy verseny időtartama alatt, hanem még használható néhányszor, akkor azt a következő versenyen is igénybe veheted.

Az első három helyezett klub egy kupát kap a trófeásszekrényére. Továbbá az egyes szervereken legjobban teljesítő klubok is kapnak egy-egy kupát a trófeásszekrényükre.

A versenybe beadott termékek után presztizspontokat kapnak a játékosok. Ezeket a "Szállítmányozás" fül alatt, a "Rangsor áru szerint" pontban követhetitek nyomon. Egy másik rangsort is találtok, mégpedig a "Járművásárlás" fül alatt a "Rangsor befizetés szerint" nevezetű listát.

Szállítmányozás

Ahhoz, hogy versenyezni tudjatok, legalább egy szállítójárműre van szükségetek.

Árut úgy rakodhatsz be, ha a rakodósávra kattintasz és megadod a kívánt mennyiséget.

A járművet kizárólag a klubelnök vagy a helyettese indíthatja útnak. Figyelem: a versenybe beküldött árut a klubtagok többé nem kapják vissza! Szintén csak a klubvezetőségnek van jogosultsága a járműből való kirakodásra, ha mégse akarjátok azokat beküldeni. Ekkor minden kirakott áru visszakerül az azt beadó játékoshoz.

Rangsor áru szerint

Ez a rangsor a tagok által beadott termékmennyiségek alapján készül a klub minden eddigi globális versenyszereplését alapul véve.

Járműváráslás

Ahhoz, hogy járművet vásárolhassatok, rá kell kattintani a befizetősávra és meg kell adni a befizetni kívánt összeget. Mikor eléritek a vételárat, a jármű automatikusan bekerül a gazdaklub járműflottájába.

Az egyes járművek tulajdonságai eltérőek. Mindegyik jármű egy adott idő alatt ér célba (ekkor adja le az árut), mindegyik egy bizonyos méretű rakodótérrel bír, és mindegyik egy meghatározott számú fordulót képes megtenni, mielőtt végleg amortizálódik és ki kell vonni a forgalomból.

Rangsor beadás szerint

Ez a rangsor a tagok által szállítójárműre beadott pénzmennyiség alapján készül a klub minden eddigi globális versenyszereplését alapul véve.
MLF - interactiv - a Szerény kis TSZ elöljárója
Tagfelvétel VAN, ha jelentkeznél, írj nekem itt, vagy a My Little Farmies játékban!
Jó játékot mindenkinek!


Vissza: “Hibabejelentések Szerver 4”