Kert-csere

Kami60
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: 2013.05.26. 20:02

Kert-csere

HozzászólásSzerző: Kami60 » 2014.05.08. 06:30

Jó újitás volt a közös fiók létesitése, és ide inportálni minden játékomat, ezzel egy bejelenkezéssel mind elérhető! Sajnos valamit elronthattam, mert a 3játékomból 2 /little farms és én kicsi tanyám/ rendben működik "Kami60" felhasználó név alatt, a my free zoo -t viszont nem inportálta a fiókomba, (ez is Kami60 felhasználó névvel az 1. szerveren) pedig ez a fő játékom, 42 szinten, nem keveset költve rá! Helyette egy új zoo-t adott 1 szintről, a 2.-es szerveren! A kérésem, hogy ezt az új kertet törölni szeretném, és a régóta épített 42. kertet szeretném a fiókba helyezni! Egyúttal szeretném hozzátenni, hogy érdekesek, szórakoztatók az Uprs játékaim, szeretem őket, és megédemelnének egy közvetlenebb moderátori kapcsolatot, mert kb 1 hete szeretném a segitséget kérni, de igen komplikáltnak találom a közvetlen elérhetőséget! Kérem, sziveskedjenek a leirt probléma megoldásában, előre is köszönöm támogatásukat! Üdvözlettel: Kami60 /Nagy Kálmán/

Avatar
Hanga
Hozzászólások: 8010
Csatlakozott: 2011.06.11. 08:28

Re: Kert-csere

HozzászólásSzerző: Hanga » 2014.05.08. 09:48

Szia

... Egyúttal szeretném hozzátenni, hogy érdekesek, szórakoztatók az Uprs játékaim, szeretem őket, és megédemelnének egy közvetlenebb moderátori kapcsolatot, mert kb 1 hete szeretném a segitséget kérni, de igen komplikáltnak találom a közvetlen elérhetőséget! ...


Nem értem. Hol akadtál el?

Ha a 2-es szerveren nyitott neked a rendszer új fiókot, akkor az 1-es szerver foglalt. 2-es szerverre nem tudsz 1-es szerveren lévő fiókot importálni.
Ellenőrizd, hogy nincs-e egy másik kezdő kert az 1-es szerveren. Ha van, akkor lépj be az 1-es szintű kertedbe és töröld. Ekkor felszabadul a portálban a hely és be tudod importálni a magasabb szintű állatkerted.
_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT

Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Re: Kert-csere

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2014.05.08. 14:00

Köszönjük az észrevételeket, Kálmán!
Jó lenne közvetlenebb kapcsolat, de sajnos a hasonló vállalatoknál ez így nagyon nehézkesen tud működni, egyszerűen azért, mert túl sok a felhasználó a csapat méretéhez képest. Pl. képzeld el, ha 70 millió játékos egyszerre próbálna betelefonálni hozzánk, azt is különféle nyelveken.
Helyette van egy támogatási rendszer, ami azért "bonyolult", hogy kikényszerítse a játékosból, hogy megadja az ügyintézéshez szükséges adatokat. Enélkül könnyebb lenne a dolga, beírhatná, hogy pl. "nem tudok belépni", de ezen így önmagában nem tudnánk segíteni, kell, hogy pontosan értsük, tudjuk, miről van szó, ezért kell a támogatási rendszer.

Meg persze a fórum, ahol eleve fenn van sok segédanyag. Jelen esetben itt találod a választ és megoldást:

viewtopic.php?f=468&t=22943

Ezt itt olvasd át kompletten.
Lépj be az Upjers-fiókodba, a játékaidnál nyisd meg azt a MFZ-játékodat, amit véletlen hoztál létre, és töröld. Utána pedig használd az importálás funkciót és importáld be a már létező MFZ-fiókodat, és már kész is:).
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!


Vissza: “1. szerver”