Lassú a játék.

szilvi66
Hozzászólások: 88
Csatlakozott: 2012.07.02. 10:47

Lassú a játék.

Hozzászólás Szerző: szilvi66 » 2013.08.18. 16:57

Nos, az, hogy lassú, nem kifejezés.
S ez nem csak az én véleményem, itteni Barátaim is alátámasztják ezt a véleményemet. Mire bejárom a Barátaim kertjét, az bizony kiborító tortúra.
A saját kertemet pillanatok alatt rendbe teszem, de a besegítés......borzalmasan lassan megy.
Ez már nem játék, nekem kínszenvedés.
S kérem senki ne írja, hogy ürítsem a gyorsítótárat, mert ez enyhén szólva is hülyeség. Semmi nem változik.....

Lesz erre megoldás? Vagy ismét pusztába kiáltott szó az egész?
Gondolom igen, mert eddig bármi műszaki problémámról írtam, mindíg a sablon válasz jött: ürítsem a gyorsítótáramat.
Ez viszont "vicces"
Érdembeli segítség nem jött, de szerintem nem is jöhetett, mivel ilyen sz@r az egész már........
Nos, ez a játék már sok örömet és sikerélményt nem ad sajnos......

Pedig szeretem, szép a grafika, viszont ahogy haladok előre, nem igen motivál arra, hogy.....vagyis semmire.

Avatar
Hanga
Hozzászólások: 8010
Csatlakozott: 2011.06.11. 08:28

Re: Lassú a játék.

Hozzászólás Szerző: Hanga » 2013.08.18. 17:31

Tudom, ez is egy sablon, de csak azt tudom ajánlani, hogy írj a Támogatásnak.
(A második oldalon ne válassz fórumot, hanem a "Következő"-re kattints.)
_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT

szilvi66
Hozzászólások: 88
Csatlakozott: 2012.07.02. 10:47

Re: Lassú a játék.

Hozzászólás Szerző: szilvi66 » 2013.08.18. 19:03

Nem írok én sehova......azt gondolom, semmi értelme.
Hozzászólásomban a véleményemet írtam le......ezer éve vagyok már itt, de eddig évek óta semmi nem történt,bármit írtam, illetve írt bárki..... Tehát nem írok a "Támogatások"-nak, azt gondolom semmi értelme, kapnék egy fals választ. Tapasztalatból íro, mondom. (:
Válaszodat köszönöm.....
Szép estét....

Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Re: Lassú a játék.

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2013.08.30. 08:01

Szilvi, kérlek, hogy ha megtiszteled a fórumot a jelenléteddel és itt választ is megfelelőt vársz, akkor már a kérdésed is megfelelő legyen, rendben? A választ pedig tisztelettel fogadd, akkor is, ha nem felel meg, mert a játékostárs csak segíteni próbál, és semmi esetre se vezet előre, ha morogsz vele egy kicsit.
Először is nézz szét a fórumon, hogy kérdezett-e már valaki hasonlót, vagy volt-e már hasonló hibabejelentés, hátha van már rá válasz. Nem tudunk ugyanis minden esetben mindenkinek egyesével válaszolni, bár igyekszünk, de nem sikerül mindig, érdemes keresni, hogy létezik-e már a válasz.
Illetve, ha már itt kikéred magadnak, hogy írj a támogatócsapatnak, azaz tulajdonképpen nem kéred, visszautasítod a segítséget (mert még a végén nem az lesz a válasz, hogy nálunk van a gond és máris gyorsítjuk a játékot), akkor utána ne írj be más, egyéb kérdésben nyitott témája alá is ugyanebben a te általad feszegetett témában, hiszen akkor teleszórod a fórumot felesleges hozzászólásokkal. A másik játékos is a saját problémájára vár választ, nem arra vár, hogy más valaki odaírja a saját problémáját az övé alá. Helyette, ha van ötleted, segítsd azt a másik játékost a válaszoddal.
Ha szétnéztél és nem találod a választ, megoldást, akkor a megfelelő rovatban nyiss új témát a kérdésednek, problémádnak (mint ahogy itt tetted, mielőtt más téma alá is bepotyogtattad volna ugyanezt a dolgot).
És ott úgy tedd fel a kérdést, hogy legalább esélyt adsz arra, hogy lehessen rá úgy válaszolni, hogy nem szükséges ezeket a fórum megfelelő használatára emlékeztető sorokat hozzáfűznünk, ergo ne legyél eleve ellenséges, légy szíves. Ha máshogy nem megy, csak ellenségesen, kérlek, fel se tedd a kérdést, mert nem erre való a fórum, nem dühöngő, ezt mindig tartsd észben. Ha pedig nem sikerül megtalálni a megoldást, a támogatócsapatot bármikor eléred. Az más kérdés, hogy nem biztos, hogy azt a választ fogod tőlük kapni, amit hallani szeretnél (hogy "igenis, értettük, máris gyorsítunk"), hanem lehetséges, hogy valódi megoldást próbálnak javasolni a problémádra.

Hanem ha lassú a játék, akkor mindig gondolj arra, hogy ezer oka lehet, és ezen okok 98%-a a te számítógéped környékén keresendő. Mi a játékot folyamatosan felügyeljük, a szervereink folyamatosan elérhetőek, 24 órás ügyelet van, mindig játékosok ezrei játszanak a játékkal. Persze néha adódhatnak hibák, akár szoftveresek, akár hardveresek, kisebbek, nagyobbak (ha komoly gond van, bejelentjük), de mindig ennek a kisebb az esélye. Pusztán ennyit elég, ha végiggondolsz és elfogadsz, és akkor máris nem ránk fogsz mérgelődni, ha nálad lassú a számítógépeden valami.

Hanem ha lassú a játék, akkor először is ellenőrizd az internetcsatlakozásodat (ha mobilneted van, akkor pláne, mert bekorlátozhatták a sávszélességét a havi adatforgalom lejárta miatt... ha pedig digis előfizető vagy, akkor a támogatócsapat elmondta volna neked szívesen, hogy ez esetben pláne ellenőrizd a csatlakozást, mert a napokban ezek az internetelőfizetők küszködnek a tiedhez hasonló problémával, és jelezni kell ezt az internetszolgáltatónak). Egyébként érdemes még próbálhatni a böngészőket, állítgatni a játékon a beállításoknál, hogy hány látogató jelenjen meg, frissíteni a Flash playert, ha szükséges, végszükség esetén pedig ránézetni a számítógépre egy szakértővel, mert ezermilliárd oka lehet annak, hogy egy játék, vagy bármi más a számítógépeden lassú vagy nem lassú.

Egy valaminek nincs értelme, az egészet ráfogni automatikusan egy játékfejlesztő vállalatra, a jótanácsokat nem elfogadni, nem meghallgatni, sőt, nem is kérni, de arra viszont rászánni az energiát, hogy egy kicsit mérgelődjünk nyilvánosan. Kérlek, helyezz nagyobb hangsúlyt a fórumszabályzat betartására, mert az öncélú mérgelődés ellentétes a fórumszabályzattal és nem tudjuk sajnos sokáig tolerálni, mert felzaklathatja feleslegesen a többi játékosunkat, aki meg információért vagy egyszerűen csak kikapcsolódni néz fel ide.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Válasz küldése

Vissza: “1. szerver”