gyémánt a cseréknél - LEZÁRVA

Lezárt
-kataiandi-
Hozzászólások: 420
Csatlakozott: 2012.03.30. 21:08
Kapcsolat:

gyémánt a cseréknél - LEZÁRVA

Hozzászólás Szerző: -kataiandi- » 2012.09.20. 13:51

Sziasztok!
Nem értem mi történt. Volt 4 cserehelyem , és amikor cseréltem a második cserénél nem a következőbe - 100ZD - tette hanem alá, és levont 1 gyémántot, holott volt még 3 cserehelyem - jelen pillanatban kettő van -, és tudom nem a gyémántra kattintottam angry iconcry iconcry iconcry Tudom azt mondjátok majd, h nem figyeltem, pedig tuti, mert annyira örültem a gyémántnak tegnap, mint majom a farkának, hisz ft-ért én nem tudok venni. Mindegy... gondoltam elpanaszkodom, kiírom magamból a szomorúságom nicefrown
Szép napot mindenkinek
Játékban: KataiAndi74

Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Re: gyémánt a cseréknél

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2012.09.20. 14:03

Sajnos tényleg nem tudok mást mondani, mint amit magad is sejtesz, nem figyeltél.
Ha jól sejtem, hogy melyik a fiókod, KataiAndi74, akkor a naplókban világosan benne áll, hogy cserehelyre ment el egy gyémántod, ellenőriztem a dolgot.
A játék nem von le önkényesen gyémántokat, ilyen jellegű hibák nem történhetnek.

Jó tanács: mindig tartsd te is és más játékos is észben: a számítógép az számítógép, az ember az ember. A számítógép olyan hibákat tud véteni, amit a számítógépek szoktak, az emberek pedig olyat, amit az emberek szoktak. Az "eltűnéses" esetek 99,9%-ban emberi félreértésre vezethetők vissza, ezt az is alátámasztja, hogy az ilyen jellegű, spontán változások, amikről panasz érkezik be, mindig negatív irányúak, olyan panasz sose érkezik, hogy "hirtelen több gyémántom lett". Az egyes fiókokon lévő egyenlegek (állatok, dísztárgyak, növények, zD, gyémánt, stb.) csak akkor változik, ha az ember végez műveletet a játékban, önkényesen a számítógép ilyesmin nem változtat.

Tudom, nem dob fel ez a válasz, de remélem, hogy nem lesz több hasonló kellemetlenséged a játék során!
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “1. szerver”