Oldal: 1 / 1

KÖZLEMÉNY! Barátkereső fórum rendezése

Elküldve: 2012.03.31. 11:29
Szerző: Levander
Kedves Játékosok!

Kérünk titeket, hogy ne nyissatok új topikokat csak azért, hogy a nevetek előre kerüljön.
A már létező Barátkeresés témakörbe írjátok bele a játékban szerepelő neveteket vagy a már jelentkezett játékosokat jelöljétek be ti magatok.

Köszönjük és jó játékot.

Re: KÖZLEMÉNY! Barátkereső fórum rendezése

Elküldve: 2012.07.28. 14:35
Szerző: csipkebogyo
Kedves Játékosok!

A Barátkereső fórum ezentúl egyetlen témára lesz korlátozva, legyetek szívesek ebbe a témába írni a barátokra, barátjelölésekre vonatkozó igényeket!
Naponta egy hozzászólás írása engedélyezett a témába! A hozzászólásokra fórumos vagy játékon belüli privát üzenetben legyetek szívesek reagálni.
A hozzászólásban adjátok meg a játékon belüli neveteket, különösen abban az esetben, ha az nem egyezik meg a fórumon használt nevetekkel!

A legfontosabb:

Közös IP címről játszók NEM JELÖLHETIK EGYMÁST BARÁTNAK KÁRTYARÉSZLETEK CSERÉJÉNEK CÉLJÁBÓL, ÉS NEM CSERÉLHETNEK EGYMÁSSAL KÁRTYARÉSZLETEKET!

Közös IP cím esetén az együtt játszók egy hozzászólásban is megadhatják, hogy melyik játékos számára mennyi barátot keresnek!


TILOS a témában olyan hozzászólásokat elhelyezni, melyek közösségi oldalakon létrehozott csoportokra, közösségekre, szerveződésekre mutató linkeket tartalmaznak, mivel a külső linkek használata Fórumszabályzatba ütközik!

A legutóbbi bejelentkezés óta a témába érkezett friss hozzászólásokat a téma címe előtti kis Kép ikonra klikkelve olvashatjátok el.

A hivatalos barátkereső témán kívül elhelyezett témák és hozzászólások, valamint a témában található spam hozzászólások külön bejelentés nélkül törlésre kerülnek.
A témában a hozzászólások az adott naptári naptól egy hétre visszamenőleg tekinthetők meg.

Köszönjük az együttműködéseteket és további jó játékot kívánunk!

Moderátori Csapat