Stílus, dizájn, éghajlat

Itt tedd közzé, ha arra vonatkozó ötleted van, hogy hogyan lehetne a játékot vagy annak következő verzióit jobbá tenni! Tudj róla, hogy nem tudunk az itt lévő bejegyzésekre reagálni, ill. nem tudunk minden új ötletet megvalósítani a játékban.
Novacco
Hozzászólások: 14
Csatlakozott: 2015.03.25. 20:43

Stílus, dizájn, éghajlat

Hozzászólás Szerző: Novacco » 2016.01.24. 20:16

Sziasztok! Nagyon sok időt töltök a játékkal. Jó látni, hogy rengeteg kiegészítő van a karám tárgyak után. Különféle padok, mosdók, kandelláberek, padok. Különböző stílusban. Az viszont kifejezetten bosszant, hogy a főépület egyetlen stílusban helyezhető el. Az egy óvodás, afrikai állatkert főépülete. Ízléstelen, jellegtelen és rosszul néz ki. A szaporító ház még elmegy. A büfék is hidegen hagynak, ahogy a kommunális tároló ház.
Valamit csiszoljunk ezen, ha van rá mód!
Tudom. A legtöbb játékos boldog, ha tudja hozni a heti feladatokat. Nem csak ők játszák ezt a játékot. Engem csöppet sem érdekel a feladat. Én egy esztétikus szép állatkertért dolgozom a magam kedvére. Nem állattelep, szaporító telep gazdája szeretnék lenni. Így közbe szól a főépület stílusa, hangulata, karaktere. Nem adjátok ingyen? Rendben. Megvenném. De nem gyémántért!
Köszi a figyelmet! Jó játékot mindenkinek!
Novacco

Válasz küldése

Vissza: “Javaslatok és Ötletek”