Oldal: 1 / 1

heti feladatok

Elküldve: 2015.01.24. 09:11
Szerző: punyika
Sziasztok!

javaslatom az lenne, hogy a heti tenyésztési feladatokat is le lehessen zárni előbb, HA korábban készen van, mint a 168 óra. Hasonlóan működhetne, mint a korábban lezárható szervezeti bónuszindítás.
Persze, nem annyiért, de lehetne egy "izmosabb" zd-összeg, akár attól függően is, hogy bronz, ezüst vagy arany, de meghatározhatná pl. az aktuális feladatban lévő állatok értéke vagy a sikereseen teljesített feladat után járó tp is.
Notórius szobor-gyűjtők biztosan szívesen áldoznának rá.

Re: heti feladatok

Elküldve: 2016.02.12. 13:24
Szerző: citromossüti
Szia!
Jó lenne már változtatni a heti tenyésztésnél valamit,lehetővé tenni hogy mindegyik amazonas házban lehessen tenyészteni, sajnos nagyon sokszor benne van a feladatban az amazonasi állat ,sőt van amikor 2 fajta is egyszerre,emiatt nem lehet teljesíteni a feladatot akinek kicsi vagy közepes háza van, ha cserélni is szeretnénk állatot szintén amazonast ad, úgy hogy esélytelen a feladat elvégzése,hiába tenyésztem a többi állatot , emiatt nem sikerül a feladat. Nincs értelme indítani heti feladatot , viszont a szobor részletek meg jó ha vannak a kert szempontjából. Sokan nem tudják megvenni gyémántért a másik 2 fajta házat ,beleértve engem is , úgy érzem nem csak a magam nevében írok most, hanem nagyon sok játékostársam nevében is.
Igazán lehetővé kéne tenni a tenyésztést minden AMAZONAS házban , ez csak rajtatok múlik, szerkesztőkön .
Bízom benne hogy mihamarább lehet majd tenyészteni minden Amazonas házban és lesz értelme elindítani a heti feladatot.
Magam és sok-sok játékostárs nevében.
ÜDVÖZLETTEL: citromossüti