Bronz, ezüst és arany gyorsítók

Itt tedd közzé, ha arra vonatkozó ötleted van, hogy hogyan lehetne a játékot vagy annak következő verzióit jobbá tenni! Tudj róla, hogy nem tudunk az itt lévő bejegyzésekre reagálni, ill. nem tudunk minden új ötletet megvalósítani a játékban.
Istikam
Hozzászólások: 430
Csatlakozott: 2012.10.17. 10:13

Bronz, ezüst és arany gyorsítók

HozzászólásSzerző: Istikam » 2014.11.05. 14:39

A játékban elég gyorsan eljön az a pillanat, amikor a különböző "gyorsítókat" a játékosok már nem érzik gyorsításnak, inkább csak mérgelődnek, hogy pl. "már megint milyen értéktelen kacatokat dobott az arany gyorsító!!??"... A mai jutalom aranygyorsító kártyáit is nagy lelki nyugalommal tudtam felfordítani, mert láttam, hogy egyik kártya sem érdekel, bármelyiket kapom is.

Volt egy rövid izgalmasabb időszak, amikor például tudtuk, hogy egy afrikai fehér hasú törpesün vagy egy kakapó biztosan lesz a kártyák között... Egészen biztos, hogy akkor sokan képesek voltak még arany gyorsítókat is vásárolni a remélt kártyarészletért.

Az lenne a ötletem, hogy az ezüst és arany gyorsítók megnyitása előtt lehessen kiválasztani egy részletet, ami biztosan ott lesz a felforgatható kártyák között. Nem biztos, hogy megnyeri az illető, de legalább ott van az a kis izgalom, hogy esélye lenne valami számára értékes részlet megnyerésére. Az ezüst gyorsítóknál 3-as szintű, az arany gyorsítóknál a 4-es szintű részletek közül lehetne választani.

Részemről ez csak egy ötlet, hátha... :) ;)

Norci2005
Hozzászólások: 151
Csatlakozott: 2013.06.20. 09:09

Re: Bronz, ezüst és arany gyorsítók

HozzászólásSzerző: Norci2005 » 2015.10.22. 17:26

Hát....az lenne a legjobb ha pl.az aranynál 5-6 gyémántért már mindet te választod ki :)


Vissza: “Javaslatok és Ötletek”