Állatkertek 4. szintjének és az afelettiek bővítése ZD-ért

Itt tedd közzé, ha arra vonatkozó ötleted van, hogy hogyan lehetne a játékot vagy annak következő verzióit jobbá tenni! Tudj róla, hogy nem tudunk az itt lévő bejegyzésekre reagálni, ill. nem tudunk minden új ötletet megvalósítani a játékban.
Holdsugarka
Hozzászólások: 11
Csatlakozott: 2012.10.06. 11:19

Állatkertek 4. szintjének és az afelettiek bővítése ZD-ért

HozzászólásSzerző: Holdsugarka » 2014.05.04. 20:07

Kedves Adminisztrátorok!

A napokban páran beszélgettünk arról, hogy milyen nehéz összegyűjteni az állatkert 4. bővítésének árát (amely 80 gyémántot jelent). Sajnos sokan abbahagyták a játékot, mert egy idő után úgy érezték elakadtak, és már nem sok újat találtak benne. Elérik azt a szintet, amikor már semmi nem fér el és a bővítésre sincs elegendő gyémánt. Sokan nem tudnak vásárolni gyémántot, így abbahagyják inkább. Lehet később Ők is vásárolnának, de így erre nem kerülhet sor. Szóba került több más játékossal az is, hogy a gyémánt lehetőségén kívül milyen jó lenne, ha a 4-et és a többi szintet is meglehetne vásárolni ZD-ért (pl. 10 vagy 19 millióért). Még ez a nagy összeg is motiváció lenne a folytatásra és közben lehet végül mégis gyémántért venné meg, amint lehetősége nyílik rá. Úgy érezzük talán kevesebben döntenének a befejezés mellett. Közel 2 éve játszok, de sajnos az én fejemben is megfordult már, hogy abbahagyom, mert egyelőre lehetetlennek látom a 4. bővítés elérését. :( Remélem idővel lehetőség nyílik rá, hogy a gyémánt mellett ZD-ért is folytathassuk a játékot. Nagyon szeretek itt lenni és köszönöm az eddig belefektetett rengeteg munkát, ami a fenntartásával jár!


Hold

Ihatethis
Hozzászólások: 17
Csatlakozott: 2013.08.03. 10:58

Re: Állatkertek 4. szintjének és az afelettiek bővítése ZD-é

HozzászólásSzerző: Ihatethis » 2014.05.18. 21:01

Szerintem a bővítések már így is túl drágák, és egyáltalán nem arányosak a gyémántokkal. Már a 4. bővítés árát is le kellene vinni max 800 000-re. nem csak a kevés gyémánt veszi el az emberek kedvét, hanem ezek az irreális feltételek, amiket kitaláltak a bővítéshez.

gréti06
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2014.12.26. 16:10

Re: Állatkertek 4. szintjének és az afelettiek bővítése ZD-é

HozzászólásSzerző: gréti06 » 2014.12.26. 20:51

Sziasztok!

Teljes mértékben igazatok van. Valószínűleg én sem csinálom tovább, mert kb. 200 év múlva lesz annyi gyémántom amennyi a bővítéshez kell. Itt a környezetemben hatan kezdtünk el játszani, de már csak ketten csináljuk, mert a többiek sem győzik gyűjteni a gyémántot, de én is ráhagyom.
Talán még ha lehetne valamilyen módon gyűjteni, kivárnám, de én venni nem tudok, máshogy meg nem lehet szerezni. Persze évente egyszer van gyémánt a gyorsítóban, de ha nem találom meg.....
Itt a vége... nicefrown

Ihatethis
Hozzászólások: 17
Csatlakozott: 2013.08.03. 10:58

Re: Állatkertek 4. szintjének és az afelettiek bővítése ZD-é

HozzászólásSzerző: Ihatethis » 2015.04.24. 09:56

Nekem a 8 ismerősöm közül már egy sem játszik...Ez a 2.5 milla is sok a 4.-es szinten, utána meg a 160 gyémánt....ÁÁááááá....kiszámoltam, hogyha valaki havonta költ 1500 forintot az új állatra,gyémántra az évente 18 000 forint. Abból már lehet repülőjegyet venni. De még így sem lehet jobban haladni, mert a szintlépésekhez több millió pont kellene.Elvileg ez egy ingyenes játék lenne, aminek a reklámokból kellene fenntartania magát. Szerintem sokan örülnének, ha kicsit változtatna a myfreezoo a szemléletén és ahelyett, hogy letiltják a hozzászólókat, akik kritizálnak, inkább odafigyelnének arra, amit mondanak. Tudtommal sosem írtam sehova semmilyen durvaságot, mégis figyelmezetést kaptam egyszer, és fogalmam sincs, hogy mire, válaszolni sem tudtam, mert nem lehet.

Avatar
Hanga
Hozzászólások: 8010
Csatlakozott: 2011.06.11. 08:28

Re: Állatkertek 4. szintjének és az afelettiek bővítése ZD-é

HozzászólásSzerző: Hanga » 2015.04.26. 05:43

Ihatethis írta:Nekem a 8 ismerősöm közül már egy sem játszik...Ez a 2.5 milla is sok a 4.-es szinten, utána meg a 160 gyémánt....ÁÁááááá....kiszámoltam, hogyha valaki havonta költ 1500 forintot az új állatra,gyémántra az évente 18 000 forint. Abból már lehet repülőjegyet venni. De még így sem lehet jobban haladni, mert a szintlépésekhez több millió pont kellene.Elvileg ez egy ingyenes játék lenne, aminek a reklámokból kellene fenntartania magát. Szerintem sokan örülnének, ha kicsit változtatna a myfreezoo a szemléletén és ahelyett, hogy letiltják a hozzászólókat, akik kritizálnak, inkább odafigyelnének arra, amit mondanak. Tudtommal sosem írtam sehova semmilyen durvaságot, mégis figyelmezetést kaptam egyszer, és fogalmam sincs, hogy mire, válaszolni sem tudtam, mert nem lehet.


Szia

Gabesz jogosan figyelmeztetett. Te lehet, hogy már nem emlékszel a szavaidra, de én még látom, azt is, hogy Gabesz leírta miért kaptad.

A játékokba muszáj prémiumtartalmakat beépíteni, de ennek ellenére lehet játszani ingyenes is. Reklámbevétele pedig szerintem alig van a cégnek, hisz nincs is sok reklám. :) Olvasd el a Ingyenes játék - prémiumtartalmak c. itt minden le van írva: viewtopic.php?f=452&t=22618

A területbővítés lehet, hogy drága, de az árak benne vannak a GYIK-ban: viewtopic.php?f=283&t=11703 Itt bárki, bármikor megnézheti és eldöntheti szeretne-e játszani. (A 2,5 milliós után egyébként 80 gyémántos jön, nem 160 gyémántos)
Összeadhatod, hogy mennyit áldozol rá egy évben, de akkor add hozzá annak az árát is amit esetleg a boltban feleslegesen megvásárolsz (chips, üdítő, csoki...), mozi, strand, kirándulási költségeket, egyebeket. Akárhonnan is nézzük, ezek is plusz kiadások. Olyanok amelyeket nem feltétlen kell kiadnunk. A repülőjegy is az lenne. :)
_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT


Vissza: “Javaslatok és Ötletek”