szervezetekkel kapcsolatok ötletek, javaslatok

Itt tedd közzé, ha arra vonatkozó ötleted van, hogy hogyan lehetne a játékot vagy annak következő verzióit jobbá tenni! Tudj róla, hogy nem tudunk az itt lévő bejegyzésekre reagálni, ill. nem tudunk minden új ötletet megvalósítani a játékban.
voyage
Hozzászólások: 486
Csatlakozott: 2011.06.11. 00:46

szervezetekkel kapcsolatok ötletek, javaslatok

Hozzászólás Szerző: voyage » 2012.07.30. 18:07

Szervezetekkel kapcsolatban szeretnék leírni néhány dolgot, tapasztalatot.
Jó lenne megoldani, hogy az elnök tudjon körüzenetet írni minden tagnak, úgy, mint a kertbirodalomban és a tanyán.
Továbbá hasznos lenne, ha létrehoznának egy felületet a játékosok, statisztikák megtekintésére. Hasonlóan a tanyához, és kertbirodalomhoz. Jó lenne látni, hogy a játékosok hanyas szinten állnak, illetve bent vannak-e valamelyik szervezetben, és melyikben, ezek az infok elérhetők a másik két játékban is.

Továbbá még egy dolog, ami hasznos lenne.
A szervezetek létrehozávásal elindult egy elég komoly verseny a klubok között. A fejlődés nagyságrendje, gyorsasága nagyon sok mindentől függ. És bár nagyon új még a funkció, máris előfordul, hogy valaki csak azért jelentkezik tagnak, hogy a stratégiát felmérje, majd távozik, és saját szervezetének továbbítja az információkat. Sok játékosban és szervezetben erős a versenyszellem, és senki sem veszi jó néven a hasonló megnyilvánulásokat. Ennek elkerülésére, és a korrekt szervezeti fejlődés érdekében hasznos lenne, ha bevezetésre kerülne egy olyan szabályozás, hogy ha valaki kilép egy szervezetből, akkor bizonyos ideig ne léphessen át másik szervezetbe, mondjuk néhány nap, egy hét.

Még egy dolog. Esetleg ki lehetne terjeszteni a közös cserék láthatóságát a szervezeti tagokra. Ez szerintem nem csökkentené a fórumbeli aktivitást, és megkönnyíti a cseréket picit.

KalóÁgi
Hozzászólások: 27
Csatlakozott: 2012.05.16. 14:50

Re: szervezetekkel kapcsolatok ötletek, javaslatok

Hozzászólás Szerző: KalóÁgi » 2012.07.30. 19:46

Elvileg a helyettesek azért vannak,hogy segítsék az alapítót. Ezzel szemben még a beadott állatokat sem tehetjük be a rezervátumba.
Ezen lehetne változtatni.
Miért nem adhatunk be bébi állatokat???? Ha a magán kertem értékét nagyban növelik, akkor a közös rezervátumunknak miért nincs meg ez a lehetőség???

kulcsi
Hozzászólások: 224
Csatlakozott: 2012.04.11. 07:06

Re: szervezetekkel kapcsolatok ötletek, javaslatok

Hozzászólás Szerző: kulcsi » 2012.07.30. 20:41

Sziasztok!
Jó ötletnek tartom, hogy a körlevelet ne kelljen minden tagnak külön-külön leírni. Nem tudom megoldható lenne-e, hogy minden szervezet látná a saját rezervátumát (úgy mint a saját állatkertünket), hogy ne tűnjön úgy, hogy az állatokat és a pénzt egy lyukas zsákba dobáljuk. Ösztönzőleg hatna a tagokra, ha szemmel látható lenne a fejlődés. Esetleg növényeket, dekorációs elemeket nem lehetne ugyanúgy beadni, mint az állatokat, hisz szerintem mindenkinek rengeteg van és vagy raktáron tárolja, vagy helyhiány miatt eladja.
A szervezetből kilépett tag, ne tudjon azonnal másik szervezetbe átlépni, mert csalások lehetnek, hogy csak 1-2 napra belépnek megnézni, hogy áll egy magasabb szinten álló szervezet, hogyan szortírozza állatait. A barátlistáról kitörölt barátot is csak 2 nap múlva lehet visszavenni barátnak, idegent pedig 1 nap múlva. A szervezetből kilépett személynek korlátot kellene szabni, hogy pl. 1 hétig nem léphet be másik szervezetbe, így jobban meggondolják a váltogatást.
Javaslom, hogy +tagot ne csak az alapító vásárolhasson, hanem bármely tag, ha lebeszéli az alapítótaggal és az jóváhagyását adja (pl. mint a barátfelkérés - csak az alapító fogadná el). Köszi

kulcsi
Hozzászólások: 224
Csatlakozott: 2012.04.11. 07:06

Re: szervezetekkel kapcsolatok ötletek, javaslatok

Hozzászólás Szerző: kulcsi » 2012.07.30. 20:46

voyage ötletét a közös csere láthatóságáról nagyon jónak tartom!!! Elvégre itt is barátok vagyunk, csak szervezeti barátként.

kulcsi
Hozzászólások: 224
Csatlakozott: 2012.04.11. 07:06

Re: szervezetekkel kapcsolatok ötletek, javaslatok

Hozzászólás Szerző: kulcsi » 2012.07.31. 13:02

Nem tudom ki, hogy van vele, de szerintem jó lenne a tenyésztési lehetőségeket úgy adni, hogy minden nap szabad legyen mind a három tenyésztési lehetőség. Némelyik állat teny. ideje túl hosszú, hajnalok-hajnalán nem kívánhatja el senki, hogy a játékkal kezdjen. Vannak olyanok biztos, akik csak du. kerülnek a géphez, de lehet, hogy másnap pedig már reggel csinálnák. Úgy, mint a barátság csillagnál minden nap kapni kellene ingyenes lehetőséget a tenyésztésre. Ott sem számít ki mikor csinálja, vagy egyáltalán csinálja-e, másnap tiszta lappal kezdhet. kulcsi

pszandi
Hozzászólások: 13
Csatlakozott: 2012.07.31. 13:45

Re: szervezetekkel kapcsolatok ötletek, javaslatok

Hozzászólás Szerző: pszandi » 2012.07.31. 14:09

Sziasztok!

A voyage és kulcsi által leírtakon felül én is mindenképpen hasznosnak tartanám, ha az alapítón kívül még legalább egy helyettes hozzáférhetne az állatok rezervátumba rakásához. Ha az alapító valami miatt hosszabb ideig nem tud belépni (nyaralás, probléma internet csatlakozással, stb.), akkor az állatokat nem tudja berakni senki. Mivel az idő is számít, mert óránkénti pontokról beszélünk, ez nagyon fontos lenne.

szundi
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2012.03.04. 14:22

Re: szervezetekkel kapcsolatok ötletek, javaslatok

Hozzászólás Szerző: szundi » 2012.08.01. 11:08

Sziasztok!!!

Kérdésem az lenne a szervezetben, a helyet tesitő miért nem tud a karámba be rakni állatokat iconcry ? ha az alapító nincsen fent.Nagyon kevés dolgot tud végre hajtani ez nem segítség az alapítónak azért helyettes vagy csak a név van hogy helyettes razz A másik ha sok állat van miért nem lehet eladni pl nyul stb,még ha kevessebbé adná a szervezet az is jó jönne

pszandi
Hozzászólások: 13
Csatlakozott: 2012.07.31. 13:45

Re: szervezetekkel kapcsolatok ötletek, javaslatok

Hozzászólás Szerző: pszandi » 2012.08.01. 15:11

Mióta a szervezetek elindultak, 107 oldal van nálam a kimenő üzenetekben. Egy-egy tagjelölttel több levelet is váltok, akár egy nap eltéréssel. A problémám az, mivel ennyien jelentkeznek (bár ez csak töredéke a bejövő levéláradatnak, és a "Lécci, vegyél fel!" típusúakat már élből törlöm is), nem tudom végiglapozni minden egyes bejövő válaszlevélnél, mit beszéltem az illetővel addig. Ha törölni lehetne a kimenő üzeneteket, akkor csak a fontosakat hagynám meg és nem venne el annyi időt a keresgélés.

Még egy: bejövő üzenetnél nem lehetne a másolás funkciót elérni? Mert így mindig csak én magyarázom el a legfontosabb válaszlevelek lényegét a helyetteseknek, Ők nem látják a levelet, ha csak ki nem gépelem. Mi meg szoktuk beszélni a helyettesekkel, kit tartunk felvételre érdemesnek. Jó lenne, ha elérhető lenne a kimenő leveleknél is a másolás funkció.

Mbeetty
Hozzászólások: 32
Csatlakozott: 2012.01.20. 08:15

Re: szervezetekkel kapcsolatok ötletek, javaslatok

Hozzászólás Szerző: Mbeetty » 2012.08.01. 15:32

Az előttem leírt javaslatokat jónak tartom.
Jó lenne, ha a magán levelezéseket, és a szervezeti levelezéseket külön lenne választani. Ráadásul, így a szervezeti válaszleveleket is láthatnák a helyettesek!!!!

ancika
Hozzászólások: 85
Csatlakozott: 2012.08.01. 19:21

Re: szervezetekkel kapcsolatok ötletek, javaslatok

Hozzászólás Szerző: ancika » 2012.08.01. 20:12

Szia!
Arra gondoltam, nem-e lehetne valamiféle jutalomért zoo dolcsival, állattal támogatni egy szervezetet anélkül, hogy annak tagja legyen az adományozó? Lehetne érte csomagból összeghez mérten ezüst, bronz, vagy arany..választani...Vagy akár beletenni a feladatok közé?
Remélem tetszik az ötlet, és megfontoljátok ;)
Üdv.
ancika

Válasz küldése

Vissza: “Javaslatok és Ötletek”