Heti feladatok

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Avatar
csipkebogyo
Hozzászólások: 6444
Csatlakozott: 2010.07.01. 07:48
Tartózkodási hely: Magyarország

Heti feladatok

HozzászólásSzerző: csipkebogyo » 2012.08.09. 15:54

20-as szinttől kezdve a játékban lehetőséged van heti feladatok elvégzésére. A heti feladatokhoz szükséged van Tenyésztőközpontra. A heti feladatokat egy kis ikon jelzi a játékod jobb alsó sarkában a Minifeladatok alatt, arra klikkelve tudod kiválasztani,illetve elindítani a heti feladatot. Ha már elindítottad, akkor az ikon mellett egy sávban ki lesz írva az elvégzendő feladat is, és hogy mennyi állatot tenyésztettél már az elvárt mennyiségből.

Kép
Kép

A játékos szintjétől függően a heti feladat 1-4 állatfajta tenyésztését kérheti:

20-24.szintig: 1 állatfajta tenyésztése szükséges
25-29. szintig: 2 állatfajta tenyésztése szükséges
30-34. szintig: 3 állatfajta tenyésztése szükséges
35. és annál magasabb szinten: 4 állatfajta tenyésztése szükséges

A heti feladatot bármikor el lehet indítani, ez teljesen a játékosokra van bízva. El lehet indítani hétfő reggel 9-kor is, de akár csütörtök éjfélkor is. Az elindítástól számítva a feladat teljesítésére pontosan 168 óra (vagyis egy hét) áll rendelkezésre.

A feladat indításakor három nehézségi fok közül lehet választani, amely befolyásolja a feladathoz szükséges állatok számát.

Kép

Elindítás után a feladat véletlenszerűen határozza meg a tenyésztéshez szükséges fajtákat azon állatfajták közül, melyek a játékos szintjén elérhetők.
FONTOS! A játék nem veszi figyelembe, hogy mely állatfajták találhatók meg a játékos állatkertjében, hanem azok közül választ, melyek a játékos szintjén elérhetők a boltban, és amelyeket meg tudna venni. Tehát előfordulhat, hogy olyan fajtát kér, amely a játékos állatkertjében nem található meg.

A heti feladat sikeres elvégzéséért TP és állatszobor-részlet jár.

Azok az állatfajták fognak szobor formájában szerepelni a jutalmak között, melyeket a heti feladatban tenyészteni kellett. A feladat sikeres befejezése után véletlenszerűen jár egy-egy szoborrészlet a kiválasztott nehézségi foknak megfelelően:
-könnyű feladatokért bronz szoborrészlet jár
közepes feladatokért ezüst szoborrészlet jár
nehéz feladatokért arany szoborrészlet jár

Minden szobor 3 kártyarészletből áll. Szobrokat a következőképpen lehet szerezni:
-heti feladatok teljesítésével összegyűjtött 3 azonos kártyarészlet beváltásával
-a meglévő kártyarészlet kiegészítésével (gyémántba kerül)
-szobor kártyarészletek cseréjével

A szobor kártyák ugyanúgy működnek, mint bármely más állatkerti kártya, eltekintve attól, hogy csak heti feladatok teljesítésével lehet a részleteket megszerezni, a boltban nem kaphatók.

Ha a heti feladatban olyan állatfaj szerepel, amely nem található meg a játékos állatkertjében, akkor gyémánt ellenében lehetőség van a kért fajok megváltoztatására.
Egy heti feladaton belül minden változtatás megduplázza a változtatás költségeit, tehát az első változtatás 2 gyémántba kerül, a második 4-be, a harmadik 8-ba, és így tovább.
A fajta megváltoztatásával lenullázódik az addig tenyésztett állatok száma, tehát olyan, mintha a játékos teljesen elölről kezdené a feladatot, ám a teljesítéshez rendelkezésre álló idő fut tovább. Ha már nagyon kevés idő van hátra a feladat befejezéséig, a rendszer nem engedélyezi a fajták megváltoztatását.
A következő heti feladatban a fajtaváltoztatás ára ismét 2 gyémánttal indul.

Ha a játékos a feladat teljesítése közben fajtát változtat, az addig tenyésztett kölyköket beteheti az állatkertjébe, csak a feladatba nem számítanak bele, ott lenullázódnak.
Ha a játékos tenyésztett már állatokat a feladatba, de nem tudja a feladatot befejezni, akkor a kölyköket beteheti az állatkertjébe, de a feladatteljesítésért járó TP-t és szoborrészletet nem kapja meg.
A feladat teljesítéséhez rendelkezésre álló 168 órát minden esetben ki kell várni, akkor is, ha előbb kész a feladat, és akkor is, ha a játékos úgy dönt, nem csinálja meg a feladatot.
MLF - interactiv - a Szerény kis TSZ elöljárója
Tagfelvétel VAN, ha jelentkeznél, írj nekem itt, vagy a My Little Farmies játékban!
Jó játékot mindenkinek!

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”