4 millió játékos! Tenyésszünk ikreket!

A csapat hivatalos bejelentései.
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

4 millió játékos! Tenyésszünk ikreket!

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2012.11.19. 13:11

4,000,000 játékos - ikertenyésztési akció!

Képzeljétek, már 4 millióan játszunk együtt a My Free Zoo közösségében, nagyon büszkék vagyunk rá, hogy így szeretitek a játékot! Legjobb erőinkkel dolgozunk, hogy mindig találjatok valami újdonságot a játékban!

Természetesen gondoltunk egy kis meglepetésre is! Minden olyan sikeres szaporítás esetén, amely csütörtök (nov. 22.) hajnal 1-től péntek hajnal 1-ig megy végbe, ikerkölyköket ad a rendszer! Úgyhogy készülj rá, hogy a lehető legtöbb szaporítási kísérletet állítsd be úgy, hogy a megadott időben érjenek véget, így ha ügyes vagy, állatbébiktől lesz hangos az állatkerted!

Kép

Ne feledd az akcióinkat se! Most egy fehérfejű rétisas jár ajándékba minden egyszerre legalább 1600 ft-os gyémántvásárlásért. Az egyszerre legalább 10 eurós vásárlásokért pedig 10%-kal, a 30 eurós vásárlásokért pedig 20%-kal több gyémánt érkezik a fiókodra!
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Válasz küldése

Vissza: “Bejelentések”