Hogyan sebezhetsz többet?

Megírhatod tippjeidet, készíthetsz segédanyagokat, táblázatokat, az igényesen összeállított tippek a GYIK-be is átkerülhetnek.
Avatar
Pálmi111
Hozzászólások: 20
Csatlakozott: 2013.03.01. 13:19
Tartózkodási hely: Ecséd, Magyarország

Hogyan sebezhetsz többet?

HozzászólásSzerző: Pálmi111 » 2013.03.01. 18:56

Kísérő: az egzotikus áruk kereskedőjénél lehet kapni kísérőt jó pénzért. De ha nem tudsz elég gyöngyöt vagy kakaóbabot szerezni hozzá, legalább van egy másik megoldás: ha 10 babát beváltasz, kapsz érte páncélospókot.

Drágakő: igazából a legtöbbjük egy konkrét elem hárítására jó, de van sebző formátumú is. Úgy tudod használni, hogy ha van egy olyan tárgyad, amin van egy drágakőrekesz (üres négyzet), akkor oda ráhúzod és az igen ikonra kattintasz. Az egzotikus áruk kereskedőjénél lehet kapni 1000 gyöngyért, de az egyszerűbb módja, ha ölsz néhány szörnyet és agyagedényeket törsz fel. Azokban mindig van valami!

Mágia: ha elmész az Istenek Oltárához, négyzetbe húzod a kívánt tárgyat és fizetsz a ráolvasásra, akkor a tárgyra véletlenszerű bónuszt ad, ami azt kb. 5%-al erősebbé teszi. Ezt jelzik a csillagok.

Erősebb tárgy: ha egy tárgy erősebb, mint a másik, akkor azt a neve mellett zárójelben jelöli, mennyivel. Ezeket a vásártéren és az utazó árusnál lehet kapni, de néha előfordul, hogy szörnyek legyőzésével (köztük a hadjáratbeli szörnyek legyőzésével is) zsákmányolhatsz tőlük ezt-azt. Feladatok teljesítésével is szerezhetsz.Remélem, hogy jól szolgáltak ezek az információk!
nicesmile
Ez egy kapu, melyen egy varázslatos birodalomba léphetsz át és ahol én és a többiek szeretettel fogadnak.

Kép

[url]s1.upologus.hu/nickpage.php?u=5092715[/url]

Vissza: “Tippek játékosoktól játékosoknak”