Nem írj jóvá

Problémád van a játékkal? Kérjük, itt tedd közzé. Ne feledd megadni a szükséges információkat sem, különben nem fogunk tudni segíteni!
holleanyó
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2012.06.22. 17:00

Nem írj jóvá

HozzászólásSzerző: holleanyó » 2012.06.22. 17:06

A feladatban szereplő ellenfelek legyőzése után nem írja jóvá,hogy hány ellenfelet győztem le. Ez a hiba már ma reggel is előfordult. ( Google Chromot használok) Az értük járó pontot ugyanakkor megkapom.A feladatnak azonban így nincs vége és a fáradságom is véges. Előre is köszönöm a segítséget.

Avatar
nagyapi
Hozzászólások: 168
Csatlakozott: 2011.08.16. 13:40
Tartózkodási hely: A számítógép előtt!
Kapcsolat:

Re: Nem írj jóvá

HozzászólásSzerző: nagyapi » 2012.06.23. 07:17

holleanyó írta:A feladatban szereplő ellenfelek legyőzése után nem írja jóvá,hogy hány ellenfelet győztem le. Ez a hiba már ma reggel is előfordult. ( Google Chromot használok) Az értük járó pontot ugyanakkor megkapom.A feladatnak azonban így nincs vége és a fáradságom is véges. Előre is köszönöm a segítséget.


Fordulj a támogatáshoz!
Ha gondod akadna a játékkal akkor ide írj:

Semmi sem állandó, minden változó, csak a változatosság marad örökké állandó..

rainbow36
Hozzászólások: 22
Csatlakozott: 2012.07.15. 20:54

Re: Nem írj jóvá

HozzászólásSzerző: rainbow36 » 2012.11.24. 13:18

Sziasztok!
Hasonló a problemám, max annyi különbseggel h nálam leggyakrabban a tapasztalati pontokat nem hajlando jóvá irni. Főkepp csetepatekban, es hadjáratokban. De nem egyszer előfordult már h az elvégzett feladat után járó gyöngy, tapasztalati pont, tárgy (jutalom páncel vagy fegyver stb.) sem volt hajlandó jová irni miutan rakattintottam a "feladat befejezese"-re. Sem akk sem kesőbb nem kaptam meg több esetben is. Nos, en ez ügyben irtam is a Tamogatasra. A választ a levelemre bemásolom, had olvassa más is. Mindenesetre imádom ha hülyenek neznek:(((

Szia,

A játékban mindig mindent megkap a játékos, amit meg kell kapnia.
Minden egyenleged éppen mindig annyit mutat, amennyit mutatnia kell a fiókodon végzett műveletek összessége alapján.
Persze olyan előfordulhat, hogy valami nem teljesen akkor íródik fel, mikor a játékos számít rá, illetve egyéb félreértések is előfordulhatnak, de teljesen nyugodtan játszhatsz, az egyenlegeid mindig helyesek, a szerver mindent pontosan nyilván tart a játékos helyett és nem téved.
Természetesen konkrét esetre vonatkozó hibabejelentés esetén konkrétan is tudjuk ellenőrizni a dolgot, de egy gyakorlatilag szükségtelen, ilyen hibának az esélye a nullához közelít minden játékunkban.
Tehát arra kérnénk, hogy amikor úgy érzed, nem kaptál meg valamit, elsősorban más logikus okot keress, talán már felíródott az a pont, vagy a hátizsákodba került a tárgy, vagy már költöttél közben a gyöngyegyenlegedből, stb-stb, valószínű, hogy ez megoldást jelent az eltűnési esetekre, különösen akkor, ha gyakran tapasztalsz hasonlót.
További kellemes kikapcsolódást az oldalainkon!

Üdvözlettel:
upjers Támogató Csapat

No comment.. A pontjaimat meg azóta sem irja mindig jóvá ahogy eddig is:(
Ui: Ezek után nemtom mit gondolnak, unatkozom azert irtam? vagy esetleg előny akarok belőle kovacsolni? mindenesetre ennyit a hozzáállásukról!:(

rainbow36
Hozzászólások: 22
Csatlakozott: 2012.07.15. 20:54

Re: Nem írj jóvá

HozzászólásSzerző: rainbow36 » 2012.11.24. 13:22

Ja, es még azt a keveset hozzá tenném h a böngészőm Mozilla Firefox, de próbaltam már Crome-rol is es RockMelt-ről is. Helyzet ugyanaz.

Avatar
Levander
Hozzászólások: 7778
Csatlakozott: 2010.11.18. 16:35
Tartózkodási hely: Győr
Kapcsolat:

Re: Nem írj jóvá

HozzászólásSzerző: Levander » 2012.11.24. 13:41

Szia

Senki nem néz hülyének. Rengeteg ilyen "nem íródott jóvá" levelet kap a Támogatás nap, mint nap.
Én annyit tudok javasolni, hogy a következő feladatnál mielőtt elkezded a teljesítést, készíts egy pillanatképet az aktuális állásodról úgy, hogy a jobb alsó sarokban ráállsz az órára, így bizonyíthatod a képpel az adott dátumot is. Mentsd el.
Utána teljesítsd a feladatot és mielőtt rámész a Feladat befejezésére, készíts újra egy pillanatképet a fenti módszerrel, dátumosan. Mentsd el ezt is.
Aztán katt a Feladat befejezésére és ezt követően azonnal készíts még egy képet dátummal együtt a fentiekhez hasonlóan és mentsd el.
Ha tényleg nem íródnak jóvá a pontok, a gyöngyök, a pénz stb. akkor így tudod bizonyítani. No meg ezzel alaposan átnézheted, hogy tényleg igazad van-e és valami nincs rendben a rendszerrel vagy csak nem voltál elég figyelmes.

Próbáld ki. :)
U.I.: Ha nem tudod, hogyan kell pillanatképet készíteni, nyugodtan kérj segítséget, valamelyik fórumon már van erről leírás...

rainbow36
Hozzászólások: 22
Csatlakozott: 2012.07.15. 20:54

Re: Nem írj jóvá

HozzászólásSzerző: rainbow36 » 2012.11.24. 14:31

Szia!
Köszi a tanacsot, most mar igy fogom csinalni, igazad van. Eddig csak felirtam magamnak a jelenlegi allast, de ezek utan kepernyö kepet csinalok rola es elküldöm nekik:)


Vissza: “Hibabejelentések”