Kísérők a hadjáratokon

Itt tedd közzé, ha arra vonatkozó ötleted van, hogy hogyan lehetne a játékot vagy annak következő verzióit jobbá tenni! Tudj róla, hogy nem tudunk az itt lévő bejegyzésekre reagálni, ill. nem tudunk minden új ötletet megvalósítani a játékban.
gorena98
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2012.05.13. 10:43

Kísérők a hadjáratokon

Hozzászólás Szerző: gorena98 » 2012.05.13. 10:56

Ahogy észrevettem hadjáratokon nincsenek jelen a kísérők.Viszont szerintem legalább akkor ott lehetnének,ha a társunk,akivel hadjáratozunk meghal.Ugyanis egyedül mondjuk két szörny ellen,hacsak nem annyira erős valaki,egyedül nem sok az esély.És akkor mondjuk a kísérővel könnyebb lenne befejezni,és valamivel nagyobb eséllyel is nyerhetnénk.

Avatar
Citizen0
Hozzászólások: 14
Csatlakozott: 2014.09.16. 19:13
Tartózkodási hely: Történelmi Magyarország közepe

Re: Kísérők a hadjáratokon

Hozzászólás Szerző: Citizen0 » 2014.10.04. 10:24

gorena98 írta:Ahogy észrevettem hadjáratokon nincsenek jelen a kísérők.Viszont szerintem legalább akkor ott lehetnének,ha a társunk,akivel hadjáratozunk meghal.Ugyanis egyedül mondjuk két szörny ellen,hacsak nem annyira erős valaki,egyedül nem sok az esély.És akkor mondjuk a kísérővel könnyebb lenne befejezni,és valamivel nagyobb eséllyel is nyerhetnénk.
Támogatom az ötletet! Kiegészíteném annyival, hogy lehetne olyan hadjárat is ahol, ha nincs játékos aki csatlakozna hadjárathoz, akkor lehessen indítani csak saját kísérővel is! A szörnyek ereje, szintje igazodna a játékos és a kísérő szintjéhez!
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék."

Válasz küldése

Vissza: “Javaslatok és Ötletek”