NE ADD KI MÁSNAK A JELSZAVAD! FONTOS TÁJÉKOZTATÁS!

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

NE ADD KI MÁSNAK A JELSZAVAD! FONTOS TÁJÉKOZTATÁS!

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2014.01.07. 17:24

Adódhat olyan helyzet a játékod során, amikor más játékos a jelszavad és belépési neved után érdeklődik valamiféle ürüggyel.

SOHA NE ADD KI MÁSNAK A BELÉPÉSI ADATAIDAT, BÁRMILYEN ÜRÜGGYEL KÉRI IS EZT!

A fiókadataikat kiadó felhasználók fiókjait a játékból kizárjuk. Hiszen semmilyen kárpótlást nem tudunk nyújtani, ha a játékos saját felelősségi körében kockáztatja a fiókját, A játékban való részvétel feltétele pedig az, ahogy az ÁSZF is tartalmazza, hogy a játékos nem adhatja ki harmadik félnek a nálunk beregisztrált adatait.
További szerződésszegésnek minősül, ha ezt azért teszi, mert valamiféle játékot megkerülő, tehát szabálytalan előnyt vár ettől. Pl. mert kakaóbabot ígértek neki vagy valamiféle más előnyt. Tehát magyarán csalásnak minősül, ha azt szeretnéd, hogy valaki más kakaóbabokat írjon fel neked, vagy valamiféleképp "meghackelje" a fiókodat, hogy magasabb szintű legyen, és így tovább

Nem létezik egyébként semmilyen mód arra, hogy a játékosnak bárki bármilyen hasonló előnyt szerezzen. Nem tud senki felírni neked kakaóbabot, azt csak a játékban meghatározott feltételek mellett vásárlás útján lehet szerezni. Nem létezik semmiféle hack sem, még ha találsz is valami ilyen néven futó programot a neten, jobb, ha nem telepíted, mert nem fog működni, de komoly károkat okozhat neked, pl. ellophatja a számítógépeden tárolt adatokat a tudtod nélkül. Aki a jelszavadat kéri, mindig a fiókodat akarja, semmi mást. De ha mégis bármilyen előnyben tudna bárki részesíteni a játékban, azt meg úgyis kiszúrná a játékfejlesztő és természetesen azonnal kizárná a fiókodat a játékból. Egyszerűen semmi értelme tehát a fiókodat kockáztatni az adatkiadással, ennek mindig csak a fiók elvesztése lehet a vége.

Természetesen a más játékosok adatai után érdeklődő játékosokat is azonnal kizárjuk a játékból, főleg ha a játékosok segítenek nekünk és bejelentik nálunk a hasonló próbálkozásokat. ITT lehet jelenteni, ha bárki a játékban a jelszavad után érdeklődik bármilyen ürüggyel.

Köszönjük a megértést, további kellemes kikapcsolódást nálunk!
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “GY.I.K - Súgó Zöldfülűeknek”