Hibák a képekkel

Ez itt minden olyan kommunikáció színtere, amely nem kapcsolatos az Én Kicsi Tanyámmal
Avatar
csipkebogyo
Hozzászólások: 6444
Csatlakozott: 2010.07.01. 07:48
Tartózkodási hely: Magyarország

Hibák a képekkel

HozzászólásSzerző: csipkebogyo » 2010.12.13. 20:42

Sziasztok!

Azért ide nyitom ezt a témát, mert itt mindenki olvassa, akit érint.

Először is köszönjük szépen, hogy fokozottabban figyelembe veszitek a képekre vonatkozó szabályozást a fórumon, és gyakran egymást is figyelmeztetitek, ha esetleg gond lenne egy-egy képpel.
Van viszont egy másik probléma, amiről senki sem tehet, ám mégis jelen van a fórumon, és ez ellen ti tehettek a legtöbbet. Nevezetesen, hogy egyes képfeltöltő oldalakról belinkelt képek egyszerűen eltűntek a hozzászólásokból, helyette a képfeltöltő oldal reklámplakátja látható, ez pedig (nektek mondanom sem kell) nem kívánt dolog itt a fórumon. Annyit szeretnénk tőletek kérni, hogy mivel rengeteg képről van szó, nézzétek át a hozzászólásaitokat, és ahol ilyen plakátra bukkantok, azt töröljétek ki a hozzászólásból.
Ezt a következőképpen tudjátok a leggyorsabban megtenni:
Elmentek a saját profilotokba, és ráklikkeltek a "Saját hozzászólások megtekintése" gombra. Ott kellene végignézni a hozzászólásokat, és ahol ilyen plakát van, azt új lapon megnyitni, és ott szerkeszteni a hozzászólást, újra elküldeni, majd be lehet zárni azt az oldalt, és folytatni a saját hozzászólások böngészését.
Persze, ha valaki helyre tudja állítani a képeit, azt is megteheti, lényeg, hogy ne a reklámplakát legyen a hozzászólásokban.
Természetesen, aki nem annyira járatos a képek kezelése terén, az bármikor kérhet segítséget.

Nagyon köszönjük, ha ebben is segítetek nekünk, végignézitek a hozzászólásaitokat, és ezzel elkerüljük az esetleges félreértéseket, ha egy-egy ilyen plakát törlésre kerül a hozzászólásokból.

Még egy fontos dolog:
Pár nappal ezelőtt egy minősíthetetlen, durván szabálysértő kép került egy hozzászólásba. Az is kiderült, hogy véletlenül, mivel egy következő hozzászólásban megmutatták, mi lett volna a kép helyén és az teljesen témába vágó és rendben lévő kép volt. Ennek tanulságaképpen kérünk mindenkit, hogy mielőtt bármit is elküldene, először nézze meg, valóban az van-e a hozzászólásában, amit beletenni szándékozott, illetve elküldés után is többször nézze meg, hogy nem módosult-e valamilyen okból a hozzászólása. Mert a saját hozzászólását mindenki maga tudja a leggyorsabban szerkeszteni, és eltüntetni belőle a nemkívánatos dolgokat, továbbá elkerüli az esetleges félreértéseket, és az ebből származó kellemetlen következményeket.

Nagyon köszönjük mindenkinek az együttműködést!
További kellemes és sikeres gazdálkodást kívánunk!

A Csapat
MLF - interactiv - a Szerény kis TSZ elöljárója
Tagfelvétel VAN, ha jelentkeznél, írj nekem itt, vagy a My Little Farmies játékban!
Jó játékot mindenkinek!

Avatar
Banyanya
Hozzászólások: 4403
Csatlakozott: 2011.06.07. 19:01
Kapcsolat:

Re: Hibák a képekkel

HozzászólásSzerző: Banyanya » 2011.08.04. 06:53

Sziasztok!

Szeretnék megkérni minden aktív off-topikozót a Fórumszabályzat átolvasására és a képekkel kapcsolatos szabályrész fokozott betartására.
viewtopic.php?f=194&t=10133

Köszönöm megértésetek és az együttműködést nicesmile :
Banyanya


Vissza: “Off Topic”