EMLÉKKÖNYV

Ez itt minden olyan kommunikáció színtere, amely nem kapcsolatos az Én Kicsi Tanyámmal
Avatar
T.anyám
Hozzászólások: 1077
Csatlakozott: 2011.07.07. 13:21

Re: EMLÉKKÖNYV

Hozzászólás Szerző: T.anyám » 2016.01.23. 18:13

Drága fórumlakó barátaim....sok minden történt velem kezdő tanyasi korom óta, de a sok rossz között az emlékeim, amik idekötnek, mind szépek! Bár ssugink most jól megríkatott, a dobogó első helyén a fejemet jó magasba emeli! Igaz ugyan, hogy egy karón.... a lényeg, hogy ott "fent" köztetek lehettem! De mielőtt végleg elvesztem a fejem és nem lesz mivel sírnom, megragadok egy szívet zsuzsamamám tollai közül és búcsuzok.
.........................Kép
Kopp-kopp, lépj be itt (hozz magaddal kissámlit)
Ez a kilincs kertet nyit, ez pedig a kert topik...

Avatar
Johnny Dess
Hozzászólások: 6647
Csatlakozott: 2011.03.18. 20:58

Re: EMLÉKKÖNYV

Hozzászólás Szerző: Johnny Dess » 2016.01.23. 20:44

Szia, Hócica! :)
Hé, nem búcsúzunk, csak elköszönünk a helytől. És nem sírunk, hanem szépen fogjuk a motyót és megyünk át a portálon, ami ugyebár átjárót jelent, pont úgy, mint a képen. :) Pézsét nem csomagoltam, szóval semmi szipogás, hanem szedd a lábad! Mind a négyet! :D

Ui.: Amúgy szépen nő a topik nézettsége, ahogy látom. :) Te, aki bekukkoltál ide, nyugodtan írj be egy "hello"-t, nem kell nagydumásnak lenni. És írd utána, hogy jössz te is, vagy már ott is vagy. wink :D
Kép

Avatar
minya54
Hozzászólások: 19284
Csatlakozott: 2010.07.15. 21:17
Tartózkodási hely: Budapest

Re: EMLÉKKÖNYV

Hozzászólás Szerző: minya54 » 2016.01.23. 21:29

:shock: ohh T.anyám :shock: én is csak bízni tudok abban,velünk költözöl és velünk maradsz :!: én sem szívesen megyek,elhiheted,de hát ilyen az élet...én utálom Pestet,mégis visszaköltöztünk oda...meglehet szokni,de kell hozzá idő..így kapsz egy kis időt tőlem,tőlünk és várunk rád :!: :!:
Kép
Kép

vercsi86
Hozzászólások: 854
Csatlakozott: 2011.04.10. 17:10

Re: EMLÉKKÖNYV

Hozzászólás Szerző: vercsi86 » 2016.01.30. 22:25

Sziasztok!
Istenem,de régen jártam már itt! Több éve is van már. :( Johnnytól tudom,hogy ez a fórum megszűnik...,vagyis átköltözik máshová. Bár már rég nem jártam fel,nekem is nagyon hiányozni fog. Sok kedves embert ismertem meg itt,és azóta is tartó barátságok születtek. Köszönöm Nektek! :)

Most összepakolom a még itt lévő elhagyatott cipellőimet. Fájó szívvel búcsút intek ennek a fórumnak. Sajnálom,hogy megszűnik. :cry:

Kép Kép

Avatar
Johnny Dess
Hozzászólások: 6647
Csatlakozott: 2011.03.18. 20:58

Re: EMLÉKKÖNYV

Hozzászólás Szerző: Johnny Dess » 2016.01.31. 14:38

Üdv Mindenkinek!
Most látom, talán nem a mai nap az utolsó, de mivel bármikor megeshet, hogy a fórum átvált nem írhatóvá, és akkor már nem tudok illendően elköszönni, megteszem most, amikor még biztosan tehetem.
Elolvasgattam az előttem szólókat, - és remélem, lesznek még utánam szólók is, akiket olvashatok, - de nem említenék már senkit név szerint. Hiszen itt egy nagy családról, és a virtuális otthonomról van szó, ahol kevés híján öt éven át rontottam a levegőt, és borzoltam a modik idegeit. Ha így volt, bocsánat ezért! Hosszú idő ez, mégis, most visszatekintve, rövidnek tűnik. És mennyi minden belefért...
Köszönöm ezt a helyet, köszönöm a társaságotokat, virtuálisan és valósan is, köszönöm a nagy nevetéseket és a meghatottság könnyeit! Köszönöm a tudást, amire itt tettem szert, mert sok tartalmas kincs is született ezen a helyen! Köszönöm az élményeket, a vidámakat és a szomorúakat, mert akadt mindkettő! Köszönöm az irányomban tanúsított türelmet, a szeretetet, a barátságot és tiszteletet, és köszönöm a fájó emlékeket is, mert erősebbé tettek! Köszönöm, hogy befogadtatok! A szívemben magammal viszem mindezt, és remélem, hogy ha eszetekbe jut a szívtipró, bohém cowboy, akit Johnnynak hívnak, mosolygósra változik az arcotok!
Már átléptem én is a Portál kapuját, ahogy többen megtettük. Ott is együtt vagyunk. Idegen a hely, de már itt sem olyan, mint régen, mióta eltűnt a megszokott, barátságos zöld szín. Már csak szembántó szürkéskék-fehér fogad. Nagyon fog hiányozni ez a hely, és ez a hangulat. Hát nézzük meg még egyszer, aztán mit tehetünk? Indulunk tovább.
KépKép
Kép

Válasz küldése

Vissza: “Off Topic”