2. Falu: Fehértó

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Avatar
csipkebogyo
Hozzászólások: 6444
Csatlakozott: 2010.07.01. 07:48
Tartózkodási hely: Magyarország

2. Falu: Fehértó

HozzászólásSzerző: csipkebogyo » 2010.07.27. 12:06


Fehértó


az Én Kicsi Tanyám legfiatalabb települése, mely sok újdonságot tartogat mindenki számára, aki elérte a 8., vagyis a Paradicsomtorreádor szintet.
Fehértóra kétféleképpen lehet eljutni:
-Az első faluból (Istállósfalva) a buszmegállóra klikkelve - prémiumtagság nélkül;
-A játékból bárhonnan egy közvetlen link segítségével, mely a traktor alatt jelenik meg egy 2-es számot viselő kép formájában - prémiumtagsággal
Kép


Kotyvasz Kató anyó
A receptes nénit Fehértó "alján" találjátok meg, nála lehet recepteket venni a malomhoz. Minden nap éjfélkor átforgatja a recepteket, és véletlenszerűen kiválaszt három receptet. Lehet, hogy mindegyik receptje változni fog egyik napról a másikra, de lehet, hogy csak egy vagy kettő, a többi pedig ugyanaz marad. Napközben is rá lehet venni egy kis receptkeresgélésre, ehhez mindössze rá kell klikkelni a nénire, és adni kell neki 1 érmét. Egy receptből nem csak egy darabot lehet venni, hanem akár többet is egymás után. A megvásárolt recepteket a néni számontartja: a standja bal felső sarkában kis négyzetekben megnézhetitek, hogy milyen receptből mennyi áll pillanatnyilag rendelkezésetekre, és ha a négyzetekre húzzátok az egeret, a receptek adatai is megjelennek: ár, hozzávalók, sütési idő, bónuszbigyó tulajdonságai.

Kép


Malom
A malomban egy molnárlegény dolgozik, aki a megvásárolt receptek és a hozzájuk szükséges anyagok segítségével bónuszbigyókat süt számotokra. De neki is csak két keze van, ezért egyszerre csak egy recepttel tud foglalkozni. A rendelkezésre álló receptek a malom polcán foglalnak helyet, innen kell őket a molnár "kezébe adni", hogy elkezdhessen sütni. Ha elkészült a bigyóval, a malom előtt integetve invitál, hogy menjetek be, és vigyétek el a jól megérdemelt bigyót.

Kép


Damil Dani
Mint azt a neve is mutatja, nála tudtok halakat venni a halastavatokba, de csak azután, hogy elértétek a 20-as szintet, és egy fejlesztést már véghezvittetek a tavon. A halkereskedőnél vásárolt halak nem eladhatók, ugyanolyan tenyészállatok, mint a tyúk, vagy a birka.

Kép


Gyüjtő Gyurka
Az ő gyűjtőszenvedélye kiapadhatatlan: minden héten más termékért dobog a szíve, és szeretne beszerezni abból minél többet. Ha segítetek neki megvalósítani álmait, cserébe fényűző ajándékokkal kedveskedik nektek, melyeket a parasztházatok vitrinjébe helyez el, még pazarabbá téve azt, hogy büszkélkedhessetek vele más játékosok előtt.

Kép


Trafik
A Trafikban mindennap egyszer, ingyen kapsz egy Sorsjegyet, amit megtarthatsz, hogy később egyedi dolgokra válthasd be, vagy azonnal beválthatod növényekre és/vagy állati termékekre. Az, hogy milyen sorsjegyet kapsz és milyen termékeket kapsz azonnali beváltás esetén, azt a Rendszer dönti el. Egy nap többször is kérhetsz sorsjegyet, ezek egy-egy érmébe kerülnek.
A sorsjegyekről részletesen olvashatsz ide kattintva.


Erdészlak és Faiskola
Az Erdészlak segítségével igazi erdésznek érezheted magad. A lent látható épületben kapod azok a feladatokat, amelyek elvégzésével aktiválódik a Faiskola, azon belül a Fűrészüzem és az Asztalosműhely. Bővebben olvashatsz minderről az Erdészlak/Faiskola/Fűrészüzem/Asztalosműhely címszó alatt.
Kép


<<< vissza a Tartalomjegyzékhez >>>
MLF - interactiv - a Szerény kis TSZ elöljárója
Tagfelvétel VAN, ha jelentkeznél, írj nekem itt, vagy a My Little Farmies játékban!
Jó játékot mindenkinek!

Vissza: “GYIK - Segítség Kezdőknek”