Halastó, Damil Dani, Halak, Haltáp

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Avatar
csipkebogyo
Hozzászólások: 6444
Csatlakozott: 2010.07.01. 07:48
Tartózkodási hely: Magyarország

Halastó, Damil Dani, Halak, Haltáp

Hozzászólás Szerző: csipkebogyo » 2010.07.27. 09:00


Halastó


16-os, vagyis Majonézkeverő szinttől kezdve lehetőség van egy újabb állattartó épület, a Halastó létrehozására. Ehhez rendelkezni kell egy üres területtel, vagy fel kell szabadítani egyet. Erre a területre klikkelve lehet megvásárolni a Halastavat, amelynek az ára 10.000kT, és tartalmaz egy halat. A Halastavat a 20., 24., 28., és a 32. szinten lehet fejleszteni.
Minden fejlesztés csökkenti a termeléshez szükséges időt, és lehetőséget biztosít újabb halak vásárlására. Az első két fejlesztés kT-ba kerül, a másik kettő érmébe. A fejlesztések eredményeképpen a termelési idő összesen 35%-kal csökkenthető, és 6 halat lehet a tóban elhelyezni.

Kép


Damil Dani
A halkereskedő a 2. faluban, Fehértón található, ahová kétféleképpen lehet eljutni: prémiumtagság nélkül az 1. faluból a buszmegállóra klikkelve, prémiumtagsággal pedig egy közvetlen link segítségével, mely a tanya felett egy 2-es számot viselő kis kép formájában jelenik meg.
A halkereskedőnél csak 20-as szinttől kezdve, és a halastó fejlesztése után lehet halakat venni!

Kép


Halak
16-os szinten a halastó megvásárlásával kapsz egy halat is, amely azonban nem értékesíthető; ugyanolyan állat, mint a többi: tyúk, birka, tehén, méh.
A hal etetésével maximum 48 óra alatt 4 díszhalad lesz, ami "begyűjtés" után a polcra kerül, ezeket lehet eladni a tanya alá érkező vevőknek, állati termékként a piacon, vagy szerződésben elküldeni más játékosoknak. Kétféle táppal lehet etetni a halat: normál vagy turbó, a különbség a szükséges mennyiségben van. Az etetéssel elérhető időcsökkenés 24 óra lehet, ehhez a normál haltápból 6, a turbóból 3 szükséges halanként.


Haltáp
Haltáphoz háromféleképpen lehet hozzájutni: recept formájában, amit a malomban kell megsüttetni, a piacon, vagy szerződéssel más játékosoktól.
Recept: A 2. faluban a Kotyvasz Kató anyónál lehet beszerezni a haltápok receptjét, majd az 1. faluban vagy a piacon, vagy a boltban meg kell venni a szükséges hozzávalókat (persze, ezeket meg is lehet termelni). Ha megvan minden szükséges anyag, akkor el kell menni a 2. faluban a Malomba, és a polcról ráhúzni a receptet a molnárra. Ekkor felugrik egy ablakocska, ami megkérdezi, el szeretnéd-e indítani a sütést; ezt a "sütés" gombra klikkelve tudod megtenni. Ha kész a haltáp, a molnárlegény kijön a malom elé, és integet. Ekkor klikkelj a malomra, majd az egymás után megjelenő pipákra, és hozd el a bónuszbigyót, amit a tanyádon, a polcod jobb oldalából kicsúszó tálcán tudsz aktiválni, ezzel a haltáp felkerül a polcodra, és etetheted vele a hala(i)dat.
A haltápot nemcsak megvenni, hanem eladni is lehet, ugyanúgy, mint bármely más állati terméket: kérhetik a vevők, kiviheted a piacra, vagy elküldheted másoknak szerződésben.


<<< vissza a Tartalomjegyzékhez >>>
MLF - interactiv - a Szerény kis TSZ elöljárója
Tagfelvétel VAN, ha jelentkeznél, írj nekem itt, vagy a My Little Farmies játékban!
Jó játékot mindenkinek!

Lezárt

Vissza: “GYIK - Segítség Kezdőknek”