Piac

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
pearlbay
Hozzászólások: 27
Csatlakozott: 2010.05.25. 08:54

Piac

HozzászólásSzerző: pearlbay » 2010.04.07. 14:38


Hogyan adhatok el a piacon?

A piaci nézetben kattints a "Piaci standod" feliratú piros nyílra, ekkor egy zöld ládában láthatod az összes termékedet, ami jelenleg a raktáradon van. Húzd az eladni kívánt terméket a piros nyílra. Megjelenik egy piros keret, itt engedd el a terméket, majd add meg az eladni kívánt mennyiséget és a darabárat. Egy időben összesen 20 ajánlatod lehet a piacon.
Kép


Standdíj
Minden piaci ajánlatod után standdíjat kell fizetned. Ez az eladási ár 10%-a.
A standdíjat rögtön az ajánlat létrehozásakor levonja a rendszer. Ha az ajánlatodat visszavonod a piacról, a 10% standdíjat már nem kapod vissza.

Ajánlat visszavonása
A piaci standodnál balra fent találsz egy zöld táblát, azon szerepelnek az aktuális ajánlataid. Ha rákattintasz az ajánlat mellett lévő piros x-re, azzal visszavonod azt az ajánlatot a piacról. Figyelem: a korábban befizetett standdíjat nem kapod vissza.
A piaci kínálat áttekintőnézetében is visszavonhatod a saját ajánlatodat a mellette lévő piros x használatával.

Piaci viselkedés, spamelés
Kérjük, hogy az egy termékre vonatkozó ajánlatodat ne több kis csomagban tedd közzé, melyek így egymás alatt jelennek meg az áttekintőben, sok helyet foglalva és gátolva az áttekinthetőséget, helyette mindet egy ajánlatban kínáld fel eladásra. Így minden vásárló maga adhatja meg, hogy mennyit szeretne vásárolni a termékeidből. A piac "összespamelése", tehát feleslegesen elaprózott ajánlatokkal való teletűzdelése szigorúan tilos.

Vásárlás
Piacon úgy vásárolhatsz terméket, ha az ajánlat melletti "vásárlás"-ra kattintasz.
Ekkor megnyílik egy ablak, ahol megadhatod a vásárolni kívánt mennyiséget.
A megvásárolt termék azonnal megjelenik a polcodon, az érte kiadott pénz pedig levonódik az egyenlegedről.
Figyelj rá, hogy legyen elég hely a polcodon, ha új termékeket vásárolsz. A dísztárgyaknak 2 szabad helyre van szükségük.

Túl drága
Ha azt látod egy terméknél, hogy "túl drága", az azt jelenti, hogy nincs kT-d ahhoz, hogy akár csak egy darabot is vásárolj az adott kínálatból.


<<< vissza a Tartalomjegyzékhez >>>

Vissza: “GYIK - Segítség Kezdőknek”