Polcok

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
pearlbay
Hozzászólások: 27
Csatlakozott: 2010.05.25. 08:54

Polcok

HozzászólásSzerző: pearlbay » 2010.04.07. 14:32

Az első polcod rögtön a játék elején rendelkezésedre áll. A vásárolt termények és dísztárgyak automatikusan a polcra kerülnek.
Fontos tudni, hogy a dísztárgyaknak mindig 2 helyre van szükségük a polcon.
Feladatok teljesítésével elérhetővé teheted magad számára egy második polc, sőt - prémiumtagsággal - akár egy harmadik polc vásárlásának lehetőségét is.
Ezeket a parasztházadban tudod majd megvásárolni.

Ha a polcod megtelt még mielőtt megvetted volna a második polcodat, akkor egyszerűen küldj el szerződéssel pár terméket saját magadnak. Ha újra szükséged van a termékre, akkor csak vond vissza a szerződést. Figyelj arra, hogy ekkor legyen hely a polcodon, különben nem fogod tudni visszavonni a szerződést.

Ha lejárt a prémiumtagságod, akkor a prémiumpolcod átmenetileg nem lesz elérhető. Az ezen a polcon lévő termékek automatikusan átkerülnek az első polcra, amennyiben ott hely szabadul fel.
Ha ismét aktiválsz prémiumtagságot, újra rendelkezésedre áll majd az összes polc, és persze a rajtuk lévő összes termék is.

A 38. egyéni feladat teljesítésével lehetővé válik egy további polc vásárlása a dísztárgyak számára, amennyiben rendelkezel aktív prémiumtagsággal! Ha a prémiumtagság lejár, akkor ez a polc is inaktiválódik, és a termékeke visszakerülnek a fő polcaidra, ha ott van számukra hely. Ha nincs, akkor átmenetileg elérhetetlenné válnak, de ha hely szabadul fel a fő polcaidon, vagy újra aktiválsz prémiumtagságot, ismét elérhetőek lesznek.

A malomban süthető bónuszbigyók a parasztházad alá egy kihúzható polcra kerülnek, ott tudod őket aktiválni. A haleledel és turbo-haleledel aktiválásához a fő polcaidon kell szabad helynek lennie (növényi/állati termékek polcai).
<<< vissza a Tartalomjegyzékhez >>>

Vissza: “GYIK - Segítség Kezdőknek”