Verseny

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
pearlbay
Hozzászólások: 27
Csatlakozott: 2010.05.25. 08:54

Verseny

Hozzászólás Szerző: pearlbay » 2010.04.07. 14:30

A szervereken rendszeresen vannak versenyek, amik arról szólnak, hogy melyik gazda tudja beadni egy adott termékből a legtöbbet.
A versenyeket a faluban jobb oldalon találod a versenyes polcnál, a statisztikák mellett.
A verseny végett beadott árukért a játékos nem kap krumplitallérokat, és ha nyer, ha nem, ezekért később sem kap térítést.

Kép


A versenytáblán láthatod az aktuális versenyeket, a beadandó terméket, a verseny időtartamát, ill. a résztvevők aktuális helyezését.

A versenyben érintett termékeket korlátlan gyakorisággal adhatod be, a versenylista mindig aktualizálódik és bármikor rápillanthatsz az állásra.

A verseny végeztével bezár az átvevőiroda, és ezzel eldől a játékosok helyezése, a nyertesek azok, akik a listát vezetik a verseny végén.
Azok a gazdák, akik az adott termékből a legtöbbet adták be egy medállal gazdagodnak, ami a statisztikákban a nevük mellett szerepel majd, illetve egy kupával, amit a látványkertjük alatt lévő kupás polcon csodálhatnak meg a látványkert látogatói.
A kupán egyébként az is látszik, hogy az adott kupát hányszor nyerte meg a játékos.
Figyelem: A látványkertnek aktívnak kell lennie, hogy azt mások meg tudják látogatni, és az esetleges kupákat is meg tudják csodálni!


Kupák és medálok:

Kép Bronzkupa és bronzmedál Kép a 16-50. helyezésért

Kép Ezüstkupa és ezüstmedál Kép a 2-15. helyezésért

Kép Aranykupa és aranymedál Kép az 1. helyezésért


<<< vissza a Tartalomjegyzékhez >>>

Lezárt

Vissza: “GYIK - Segítség Kezdőknek”