Hogyan kezdjem el? / Játékismertető

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
pearlbay
Hozzászólások: 27
Csatlakozott: 2010.05.25. 08:54

Hogyan kezdjem el? / Játékismertető

Hozzászólás Szerző: pearlbay » 2010.04.07. 14:29


Mi az az Én Kicsi Tanyám?


Az Én Kicsi Tanyám (az angol neve My Free Farm, ezért gyakran MFF-nek is emlegetik) egy online böngészős játék fiatalnak és öregnek, tehát mindenkinek! A játék célja, hogy elérd a legmagasabb rangot, a Kukoricacsászár szintet. Ezt ügyes gazdálkodással érheted el.
Hogyan? Azt Gordon malacka el fogja neked magyarázni a játékismertetőben.


Gordon malacka

Már el is kezdtél játszani? Akkor Gordon malackát már ismered, ő tartott neked játékismertetőt. Gordon veled lesz majd a tanyádon végzett első lépéseid során, elmagyarázza, hogy ültess, hogy arass, és együtt építitek fel az első tyúkólat is.
Ha már végeztél az ismertetővel, onnantól a hat építési területet tartalmazó gazdaságod sikeres vezetése a te kezedben van, ezért mindig emlékezz Gordon tanácsaira – ezek segítenek neked a játék során.

Kép


A játékismertető utasításait pontosan kövesd és mindenképpen játsszd végig, különben esetlegesen hibás kijelzések fordulhatnak elő a játék elején!

A falu
A faluban találsz egy piacot, terményboltot, állatkereskedést, méhészt, piaci kikiáltót, hirdetőoszlopot és barkácsáruházat.
A jobb oldalt alul lévő épületekben tájékozódhatsz az aktuális versenyekről és statisztikákról.

Menüsor
A menüsor számos funkcióval bír:
Egészen balra a tanyádról találsz információt, ilyen pl. a tanyaneved, az egyenleged, a pontszámod és az aktuális szinted.

Ettől jobbra Gordon malacka tájékoztat téged egy szövegbuborékban az újdonságokról, illetve arról, hogy mennyi pontot kell még elérned a következő szintig.

Gordon mellett egy buszt látsz, ezzel mehetsz be a faluba és jöhetsz vissza a tanyádra.

A következő dolog egy postaláda, belső üzenetek fogadására és küldésére, tehát más játékosokkal való levelezésre, mellette pedig két dokumentumot látsz, amelyekkel szerződéseket küldhetsz és fogadhatsz.

A kis rózsaszín malacot ábrázoló fotóval jutsz a profilodba. Itt számos dolgot csinálhatsz, pl. itt változtathatod meg a tanyanevedet, vagy itt állíthatod be a látványkertedet.
Kép

A Kép visz a játék súgójához.

A kérdőjel felett találod a kijelentkező gombot.

Végül pedig látsz egy nagy, aranyszínű napocskát egy P-betűvel: Kép. Itt aktiválhatsz prémiumtagságot, illetve itt hosszabbíthatod meg azt. Továbbá itt válthatsz be érméket krumplitallérra.

A menüsor virtuális fakeretén látod majd, hogy mennyi ideig aktív még a prémiumtagságod (ha aktiváltál már ilyet).


További segítséget itt találsz :
http://users.atw.hu/farmpedia/utmutato.htm


<<< vissza a Tartalomjegyzékhez >>>

Lezárt

Vissza: “GYIK - Segítség Kezdőknek”