Szerződések

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
pearlbay
Hozzászólások: 27
Csatlakozott: 2010.05.25. 08:54

Szerződések

Hozzászólás Szerző: pearlbay » 2010.04.07. 14:10


Mik azok a szerződések?

Ha közvetlenül szeretnél eladni valamit egy másik játékosnak, vagy vennő tőle valamit, azt szerződés kötésével teheted meg.
Tehát ez egy alternatív kereskedési lehetőség a piac mellett.
Ha elfogadsz egy szerződést, a szerződésben szereplő termék megjelenik a polcodon, az azért járó krumplitallérok pedig átkerülnek a te egyenlegedről az eladó egyenlegére.
Ha te adsz el valamit szerződés útján, akkor a te egyenlegeden jelenik meg az eladott termék ára, viszont a termék átkerül a vásárló játékos polcára.

Hogyan küldhetek szerződést?
Kattints a tanyád felett lévő, papírokat ábrázoló ikonra:Kép
A felnyíló ablakban készíthetsz új szerződést. Add meg a címzett tanyanevét és húzd az eladni kívánt terméket az utánfutóra, ill. a megjelenő piros négyzetre. Megjelenik egy kis ablak, ahol meg kell adnod az eladni kívánt mennyiséget és darabárat.

Ha valaki elfogadja egy szerződésedet, akkor erről rendszerüzenetben kapsz értesítést, illetve megkapod a szerződéses összeget.
Ha valaki visszautasítja a szerződésedet, akkor is hasonló üzenetet kapsz, ill. a termékek pedig visszakerülnek a polcodra.
Ha te kapsz szerződést más játékostól, akkor egy nagy sárga felkiáltójelet vehetsz majd észre a szerződések menüjének ikonján.

Szerződéses üzletek esetén, kérjük, tartsátok magatokat az aktuális piaci árakhoz.
Az olyan szerződések, ahol jelentős túl- vagy aláárazással cserélt gazdát egy termék, ezáltal jelentős előnyt vagy hátrányt biztosítva egy fióknak, az érintett fiókok zárolásához vezethetnek.

A szerverek között nem lehetséges a kereskedés. Tehát csak olyan játékosoknak küldhetsz szerződést, ill. csak olyanoktól kaphatsz szerződést, akik ugyanazon a szerveren játszanak, mint te.


<<< vissza a Tartalomjegyzékhez >>>

Lezárt

Vissza: “GYIK - Segítség Kezdőknek”