Feladatok

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Feladatok

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2010.04.09. 12:36

A feladatok olyan kihívások, melyeket elvállalhatsz, de nem vagy köteles elvállalni.
Tanyanézetben a jobb felső sarokban jelenik meg az aktuális feladat megnevezése.
Kép

Ha rákattintasz, megjelenik, miből mennyit kell leadnod a teljesítéshez és hogy cserébe mivel jutalmaz a rendszer. Ez lehet kT, pont, dísztárgy és egyéb funkciók.
Kép

Ha egy feladatot teljesítettél, 24 óra múlva jön a következő, de csak a 100. feladatig. Afelett 48 óránként jönnek a feladatok. A második "olajos" feladatsor feladatai is 48 óránként érkeznek. Ha nagyon gyorsan haladsz a feladatok teljesítésével, akkor előfordulhat olyan, hogy a következő feladatban egy olyan terméket kellene beadni, ami számodra még nem hozzáférhető alacsony szint miatt. Ez tehát NEM HIBA, ilyenkor lassíts le picit és koncentrálj a szintváltásra.

Ha esetleg nem találod vonzónak a feladatok jutalmazását, akkor is megéri őket teljesíteni, mivel a játék bizonyos funkcióit csak feladatok megoldásával lehet elérhetővé tenni. (Több polc, második tanya, ajándék dísztárgyak)


<<< vissza a Tartalomjegyzékhez >>>
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “GYIK - Segítség Kezdőknek”