Többpontos érintésvezérlés (Multi Touch mobilkészülékeken)

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Többpontos érintésvezérlés (Multi Touch mobilkészülékeken)

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2012.05.10. 11:20

Hogyan aktiváljam a többpontos érintésvezérlést? Hogyan játsszak mobilról, tabletről, egyéb kütyüről?

A tanyád alatt jobbra látsz egy gombot, ezzel válthatsz egérrel történő vezérlés és érintésvezérlés között.

Kép Kép

Arra is van lehetőség, hogy a fiókod automatikusan felismerje, hogy milyen készülékkel játszol és milyen vezérlésre van szükség.

Ezt a funkciót a profilban tudod aktiválni úgy, hogy pipát teszel a "többpontos érintésvezérlés automata felismerése" mezőbe, majd elmented a változtatást.

Mire jó ez az egész?

Mindaz, amit eddig egérklikkeléssel vagy húzás-funkcióval végeztél el (bolti vásárlás, piacozás, szerződéses kereskedelem, ültetés, öntözés, aratás, stb.), azt most el tudod végezni úgy, hogy a mobileszközödön a képernyőt megérinted az ujjaddal (ha arra alkalmas a mobilkészüléked).

Pár példa:

a) Állatetetés prémiumtagság nélkül, bolti bevásárlás, receptsütés, piacozás, szerződéskötés, stb.
A húzás funkció kiesik. Nem kell pl. a terményt a vályúba húzni. Ha rákattintasz a tápra, rögtön feljön a mennyiségmegadó ablak, ugyanez történik, ha terményt vásárolsz, érintéssel választhatod ki a megvenni kívánt cikket, majd a felbukkanó ablakban megadhatod a kívánt mennyiséget. A malomban a receptösszetevőkről szóló ablakocska jelenik meg, a sorsjegyárusnál pedig a parasztház berendezési tárgyat kiválasztó párbeszédablak, stb.

c) Épület áthelyezése
Érintsd meg azt az épületet az ujjaddal, amit áthelyeznél, és majd kattints oda, ahova át szeretnéd helyezni.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “GYIK - Segítség Kezdőknek”