Szüret az Én Kicsi Tanyámon

A csapat hivatalos bejelentései
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Szüret az Én Kicsi Tanyámon

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2015.09.29. 10:34

Aratóünnepet ül Istállósfalva és Fehértó. Ünnepelj te is velünk, csinálj gyémántot a nemes borszőlőből, süss isteni fűszerbagettet.

Kép

Ha ma, 2015.09.29-én belépsz a játékba, észreveheted, hogy a polcodra került 10 zamatos borszőlő. Ezeket a szőlőket elültetheted és sokasíthatod a szántódon. Ha már sok van a finom borszőlőből, Gyűjtő Gyurkánál beválthatod őket exkluzív ajándékra, mivel Gyurka él-hal a borszőlőért. A szőlőt október 13-ig ültetheted, a megtermelt szőlőt beváltani pedig október 27-ig tudod Gyurkánál, aki minden 1000 borszőlőért ad neked egy arany borszőlőt a vitrinedbe. Ha ezt már 5 alkalommal beszerezted, a 6. ezernyi borszőlő jutalma már egy gyémánt borszőlő.
Kép Kép

Kotyvasz Kató anyó is tartogat valami különlegességet, mégpedig egy ínycsiklandozó receptet, a fűszerbagett receptjét. Ez a recept a 8. szinttől érhető el, a kisütéséhez pedig búza, tojás és retek szükséges. Az így kapott bónuszbigyó +2 hozamot biztosít 24 órán keresztül a borszőlőre. A fűszerbagett receptje 2015.10.13-ig érhető el.

További jó szórakozást!

Én Kicsi Tanyám csapata
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “Bejelentések”