Új játék: My Free Farm 2

A csapat hivatalos bejelentései
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Új játék: My Free Farm 2

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2015.08.18. 14:10

Kedves Játékosok!

Az Upjers egyik legnépszerűbb böngészős játéka az Én Kicsi Tanyám játék. Ennek a játéknak az eredeti neve My Free Farm. Ez a játék inspirálta az Upjers új, mobileszközökön elérhető játékát, melynek neve My Free Farm 2.

Ha tehát mobileszközön, például androidos tableten vagy okostelefonon, netán iPhone-on, iPadon szeretnél gazdálkodni a saját tanyádon, amit 3D-ben tekinthetsz meg, amit 360 fokban körbejárhatsz, ahol cuki állatokat tarthatsz, ahol saját cicád, kutyád lehet, akkor ne habozz letölteni a My Free Farm 2 alkalmazást a Google Play Store-ból vagy az Apple App Store-ból.

A játék néhány nyelven egy kis ideje már elérhető, tehát megeshet, hogy amikor ezen sorokat olvasod, már ismered is és játszol is a játékkal. De ha a mobileszközöd magyar nyelvre van állítva, mostantól a játék is magyarul fog hozzád beszélni (Apple-terméken még kis időre szükség lehet, mire a magyar nyelvi verzió átfut a rendszeren és elérhetővé válik).

Ne habozz hát, gazdálkodj a mobileszközödön a My Free Farm 2 játékkal!

Upjers-csapat
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “Bejelentések”