Állatszuperizáció: nyári boci + új térkép

A csapat hivatalos bejelentései
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Állatszuperizáció: nyári boci + új térkép

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2015.07.30. 11:00

Kedves játékosok!

Eljött az idő, újabb állatszuperizáló heti akció indul!

Ebben az állatszuperizáló heti játékban mindenki részt vehetsz, aki már legalább a 4. szinten áll. Mikor karfiolt, krumplit és retket aratsz a szántódon, ha szerencséd van, néha találhatsz pár jégkockát is.

Ha találtál 500 jégkockát, az egyik tehenedet nyári bocivá változtathatod. A nyári boci nem csak dekoratív, de alkalmanként +1 tejet is ad.

Kép

A gyűjtési időszak vége: augusztus 5.

Ha összegyűlt az 500 jégkocka, akkor az egyik tehenedet szuperizálhatod. Hogyan? Válaszd ki a kívánt istállót, ott kattints a specializációs gombra, majd egy választásod szerinti tehénre.

Figyelj rá, hogy bármennyivel is van több jégkockád, mint amennyit a rendszer kér, csakis egy tehenet szuperizálhatsz a játékkal. Azt is tartsd észben, hogy nem érkezik mindig jégkocka az adott növények aratásakor, megeshet olyan is, hogy éppen egy jégkockát se találsz!

Hogy hány jégkockád van már, azt bármikor megnézheted, ha rákattintasz Istállósfalván Bonifác bocira.

Kép

Nem akarsz várni, vagy nem találtál elég jégkockát, vagy egyáltalán nem is akarsz olyan növényt ültetni a szántódra, amivel jégkockát találhatsz? Semmi baj, a jégkockákat érméért is megveheted egészen augusztus 9-ig!

További újdonság, hogy változott picit a falvakba és más helyekre való eljutás módja. A főmenüben mostantól egy térképet találtok. A térkép egyes részeit felhő borítja, ez szándékosan van így, egyelőre.

Kép


Ne feledd az aktuális bónuszajándékunkat sem!

Én Kicsi Tanyám csapata
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “Bejelentések”