Oldal: 1 / 1

Húsvét, 2015

Elküldve: 2015.04.01. 11:58
Szerző: Gabesz
Kép

Közeleg a húsvét, rád vár a húsvéti memóriafejlesztő kártyajáték is. 2015. április 15-ig gyűjtheted a csokitojásokat a játékkal, melyeket beválthatsz egy exkluzív parasztház berendezési tárgyra!

Hogyan kell játszani?

Csak kattints a felső menünél megjelenő kártyapaklira: Kép

Megjelenik egy felület 20 kártyalappal, melynek csak a hátoldalát látod.

Kép

Kattintással forgass fel két kártyát és keress párokat! Két kártya felfedése tesz ki egy játékkört. Minden nap 10 ingyenes játékkör áll a rendelkezésedre. Minden tovább játékkör egy érmébe kerül. Ha egy körben két azonos szimbólumot rejtő kártyát fedsz fel, jutalomban részesülsz, akár egy rakás csokitojást is kaphatsz.

Kép

Egy uborkát akkor is kapsz vigaszdíjként, ha egy játékkörben nem sikerült párra lelni.

A csokitojásokon kívül egyéb dolgokat is kaphatsz, répát, búzát, uborkát, pontokat, krumplitallért, sőt, akár egy különleges vitrinajándékot is:

Kép

Ha 5-ször is megtalálod ezt az ajándékot, akkor egy exkluzív animált vitrinajándékot is kapsz ráadásként!

Kép

Ha elegendő csokitojást találtál, akkor beválthatod őket egy parasztházba való csokimajszoló macira!

Kép

Az összegyűjtött csokitojásokat Istállósfalván válthatod be a húsvéti nyuszinál április 15-ig!

Kép

Nem sikerült elég csokitojást gyűjteni, hogy megszerezhesd a csokimajszoló macit? Semmi baj: Az istállósfalvi húsvéti nyuszi egy érméért és 100 répáért 10 csokitojást ad neked!

Ha beszerezted a csokimajszoló macit, a macit a parasztházad lakberendező segédjében találod meg:

És ami a hab a tortán: ha egy napi játék során a teljes kártyaasztalt "megtisztítod" az összes kártyapár megtalálásával, akkor megkapod a következő szintig hiányzó pontjaid 2,5%-át!

Ha benézel az istállósfalvi ajándékautomatához, húsvéti ajándékokkal lepheted meg a barátaidat:

Kép

Újra lehet nárciszokat ültetni, hátha ettől előbújik a nap végre és ránk köszönt az igazi tavasz!
Egy nárcisz nem csinál nyarat, 10 nárciszt kaptál a polcodra (ha nem volt rajta hely, akkor tegyél egy helyet szabaddá, hogy a polcra tudjon csúszni a nárcisz). Természetesen Kotyvasz Kató anyónál is megjelent a nárciszhozam növelésére szolgáló bónuszbigyó receptje.

Gyűjtsd a nárciszt, erre 2015.04.15-ig van időd, Gyűjtő Gyurka eddig váltja be a nárciszaidat arany és gyémánt nárciszra a vitrinedbe. Az első 5x1000 nárciszért arany nárciszt kapsz, a hatodik 1000-ért viszont már egy gyémánt nárciszt.

KépKép

Fontos: a nárciszokkal kereskedni nem lehet, pontot se hoznak, ezekkel a szép virágokkal csak a vitrinajándékokat lehet begyűjteni Gyurkánál, illetve ha mindannyian szorgosan ültetjük a nárciszt, akkor tán csak kisüt végre a Nap is.
Ha nem akarsz a nárcisszal foglalkozni, ki is dobhatod (kuka a parasztházban).

Jó szórakozást!

Én Kicsi Tanyám csapata

TIPP: ne feledkezz el az aktuális bónuszajándékunkról sem!