Valentin-napi bónuszakció

A csapat hivatalos bejelentései
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Valentin-napi bónuszakció

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2015.02.12. 13:38

Kedves Játékosok!

A téli bónuszakciónk lejárta után összedugtuk a fejünket és egy különleges akciót gondoltunk ki nektek Valentin-nap alkalmából.

Ámor-nyila most eltalálhatja néhány játékosunkat, és ha így történik, a szerencsés busás prémiumvaluta-bónusszal gazdagodik.


A bónuszakció 2015. február 12-e 13 órától tart egészen február 19-e 13 óráig (magyar idő szerint)!

A prémiumvaluta vásárlásának folyamata során a vásárlási ablakban látható, az adott vásárlási értéknek megfelelő prémiumvaluta mennyiséget világszerte minden játékunk minden szerverén és minden játékos esetén minden ötödik rendszerbe érkező tranzakció esetén megduplázzuk*!

Kép

Az akcióban minden szokványos vásárlási szolgáltató szolgáltatása részt vesz, beleértve a telefonos és SMS-es vásárlási módokat is!

Figyelj rá, hogy nem arról van szó, hogy ha 5 alkalommal vásárolsz, az 5. alkalommal dupla prémiumvalutát kapsz, hanem arról, hogy a vásárlási rendszerünkbe érkező minden ötödik vásárlás (érkezzen éppen bármelyik játékosunktól) kap dupla prémiumvalutát. Tehát egy esélyről van szó, mely 20%. Hogy ez az esély a vásárlásodkor hogyan realizálódik, a szerencsédtől függ.

*NAGYON FONTOS: ez a tájékoztatás nem teljeskörű. A mindenre kiterjedő részleteket és az esetlegesen felmerülő kérdéseidre a választ az Upjers-portál kifejezetten a valentin-napi akció számára készített segédanyagában olvashatod, ha ide kattintasz!

Upjers-csapat
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Bejelentések”