Állatszuperizáció: kalóztyúkot az ólba!

A csapat hivatalos bejelentései
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Állatszuperizáció: kalóztyúkot az ólba!

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2015.01.22. 13:23

Kedves játékosok!

Eljött az idő, újabb állatszuperizáló heti akció indul!

Ebben az állatszuperizáló heti játékban mindenki részt vehetsz, aki már legalább a 4. szinten áll. Mikor retket, epret és paradicsomot aratsz a szántódon, ha szerencséd van, néha találhatsz pár drágakövet is.

Ha találtál 500 drágakövet, az egyik tyúkodat kalóztyúkká változtathatod. A kalóztyúk nem csak dekoratív, de alkalmanként +1 tojást is ad.

Kép

A gyűjtési időszak vége: január 28.

Ha összegyűlt az 500 drágakő, akkor az egyik tyúkodat szuperizálhatod. Hogyan? Válaszd ki a kívánt tyúkólat, ott kattints a specializációs gombra, majd egy választásod szerinti tyúkra.

Figyelj rá, hogy bármennyivel is van több drágaköved, mint amennyit a rendszer kér, csakis egy tyúkot szuperizálhatsz a játékkal. Azt is tartsd észben, hogy nem érkezik mindig drágakő az adott növények aratásakor, megeshet olyan is, hogy éppen egy drágakövet se találsz!

Hogy hány drágaköved van már, azt bármikor megnézheted, ha rákattintasz Istállósfalván Csirke Csongor, tyúktenyésztőre.

Kép

Nem akarsz várni, vagy nem találtál elég drágakövet, vagy egyáltalán nem is akarsz olyan növényt ültetni a szántódra, amivel drágakövet találhatsz? Semmi baj, a drágaköveket érméért is megveheted egészen február 1-ig!

Ne feledd az aktuális bónuszajándékunkat sem!

Én Kicsi Tanyám csapata
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “Bejelentések”