Pihenőkert

Ha a GYIK-ben nem találtad, itt biztosan megtalálod a kérdésedre a választ. Kérdés közzététele előtt mindig nézz be ide is!!
Lezárt
Avatar
Levander
Hozzászólások: 7778
Csatlakozott: 2010.11.18. 16:35
Tartózkodási hely: Győr
Kapcsolat:

Pihenőkert

Hozzászólás Szerző: Levander » 2012.01.18. 11:57

Pihenőkert


A 7. szint (Zöldségügynök) elérését követően egy új kert jelenik meg, a Pihenőkert.
Jelentős eltérés, hogy itt nem tudod a Kertbirodalomban már jól ismert haszonnövényeket elülteni, csak és kizárólag a Kerti boltban vásárolt virágokat, sövényeket és díszelemeket tudod kihelyezni.
Mivel átalakult a Profillap, ezért mostantól bárki, aki megnézi a Mintakertedet, az megnézheti a Pihenőkerted aktuális állapotát is. A mozgó díszelemeket pedig ő is mozgó elemekként fogja látni.


Kép


A Pihenőkert elérése

Prémiumtagság nélkül
- A biciklire kattintva a Kertek mellett találod a Pihenőkert ikonját. Kép


Prémiumtagsággal:
- A biciklire / járműre kattintva a Kertek mellett találod a fenti ikont.
- A keret jobb oldalán lévő gyors gombra kattintva. Kép
A menüsor

A fenti menüsorban három új elem jelent meg.

Kép
A kalapácsra kattintva tudod elhelyezni a kijelölt növényt/díszelemet a kertbe.


Kép
A robbanószerre kattintva tudod a kertből eltávolítani a növényeket/díszelemeket. Ezek visszakerülnek a Pihenőkert polcára.


KépKép
Az üstre kattintva begyűjtheted a napi bónuszokat. Ez lehet gyT vagy pont. A bónusz begyűjtéséhez a bónuszt adó növényre/díszelemre kell kattintanod.
A Prémiumtagsággal rendelkező játékosoknak a kert aljában látható egy Bónuszgyűjtő törp, amivel egy kattintással minden bónusz begyűjthető.
Kerti bolt

Kép

A Kerti boltban kapod meg azokat a növényeket és díszelemeket, amelyekkel egyedivé teheted a Pihenőkertet. A kínálat bővülni fog és érkezni fognak bónuszt adó díszelemek.
Kerti házikó

Egy pár feladatból álló sorozat teljesítését követően lehetőséged nyílik egy kerti házikó megépítésére. A sorozat végeztével a zöld házikó ingyenesen elérhető, a kék, a sárga és a piros pedig 15.000,00 gyT ellenében megvásárolható. A megvásárolt házikó megmarad. Ha mind a hármat megveszed, akkor bármelyik házikót használhatod.

KépKépKépKép

Lezárt

Vissza: “GYIK II. - Nem hivatalos, de roppant hasznos GYIK-kiegészítés”