Add ki magadból a dühödet.

Ez itt minden olyan kommunikáció színtere, amely nem kapcsolatos a Kertbirodalommal
bertad
Hozzászólások: 3379
Csatlakozott: 2011.06.09. 14:52

Re: Add ki magadból a dühödet.

HozzászólásSzerző: bertad » 2011.01.28. 18:51

Nekem meg újra dolgoznom kell! Grrrrrrrrrrrrrrrr

Avatar
Nut
Hozzászólások: 2174
Csatlakozott: 2011.03.08. 17:41

Re: Add ki magadból a dühödet.

HozzászólásSzerző: Nut » 2011.02.11. 14:21

Nagyon mérges vagyok!!!!

Két elméletileg egy megítélés alá eső fórum közül az egyik miért kedvesebb????? Ami egyik helyen titok és ejnye-bejnye, az a másik helyen láss csodát!!!.... Örvendetes hír!!!!! :mrgreen: :evil:

Avatar
Szundi törp
Hozzászólások: 908
Csatlakozott: 2010.03.05. 12:25

Re: Add ki magadból a dühödet.

HozzászólásSzerző: Szundi törp » 2011.04.03. 11:52

Hát eddig én még ide nem írtam és úgy is gondoltam, hogy nem is fogok. Sajnos ennek is eljött az ideje.
Összehozott a sors egy olyan emberrel aki mindent akarna csak ingyen. Mondtam mindig a diplomásokkal csak baj van, de TISZTELET a KIVÉTELNEK és sajnos megint rá kellett döbbennem ebből van a kevesebb.
Az, hogy mindent ingyen akar csak egy dolog, de hogy még azon is fennakad ha 2 cm-mel rövidebb egy növény már kiveri a biztosítékot. Most majd kapok a nyakamba egy független szakértőt aki mindennek utána néz, mind a növénynek mind a technológiának. Vén fejjel ezt is megértem. 25 év szakmában eltöltött idő után, jön egy laikus akinek semmi nem jó. Még soha egyetlen helyen ahol dolgoztam és ép eszű emberrel hozott össze a munka nem kérdőjelezték meg a döntésem és a munkám minőségét. Erre itt van ez az embernek nem nevezhető lény aki csak és kizárolag mindent ingyen akar és még pattog is , nagyon undorító. Nincs a földön még egy ilyen undorító lény az már biztos. Hogy nyelné el a föld de olyan mélyen, hogy még ha megszünne is e bolygó se kerüljön elő még a legkisebb morzsája sem. Nehogy véletlen még visszatérhessen. De nekem az is jó lenne ha kilőnék az űrbe annak is legtávolabbi legeldugottabb sarkába. Vagy lenne vacsorája valamilyen ragadozó állatnak. Meg tudnám fojtani egy kanál vízben, de nem érné meg mert annyit kapnák érte, mint egy normális emberért.

Tessék Pipo most olvashatsz, mert nem rég még azt írtad, hogy senki sem mérges. Fel tudnék robbanni az idegtől.
Szundi új kertje

Avatar
Nut
Hozzászólások: 2174
Csatlakozott: 2011.03.08. 17:41

Re: Add ki magadból a dühödet.

HozzászólásSzerző: Nut » 2011.04.04. 18:58

Szia Szundi!

Sajnos vannak ilyen emberek. Nekem pl. a leggazdagabb ügyfelem ugyanez dettó. Megáll előttem a 20 millás kocsijával, s mikor év elején csak az inflációt akarom emelni neki elkezd sírni, hogy milyen drága a kocsi gépjármű adója, meg a kishajójának a vízentartási díja, a téli kikötőről már nem is beszélve , akkor majd megüt a guta. S persze én ne emeljek neki, mert őt még az ág is húzza. Szerinte mindenki az ő vérét szívja, s mindenki rajta akar meggazdagodni. Persze se kutyája, se macskája, gyereke meg pláne nincs, de több barátnőt is talonban tart. A legolcsóbb dolog rajta a zoknija, ami cirka 2000 forint. De ő szegény szerencsétlen. Komolyan mondom neked, hogy nagyon is meg tudlak érteni. Ezek a legrosszabbak. S a vicc, hogy ő még csak nem is diplomás tehát én ezt a sztereotípiát nem is húzhatom rá. Én úgy hívom, hogy népművészeti cserépedény. A tájékozatlanok kedvéért írom le "köcsög" a népies neve eme tárgynak. :lol:

Ne mérgelődj rajta kérlek. Ha szerencséd van mire megjön a szakértő az a fránya növényke megnövi a hiányzó két centijét. Persze sejtem, hogy jobb két centivel rövidebb növény ami életerős, mint a két centivel nagyobb satnya. Ez a szakgyagya ezt nem érti meg??? :roll:

Avatar
Szundi törp
Hozzászólások: 908
Csatlakozott: 2010.03.05. 12:25

Re: Add ki magadból a dühödet.

HozzászólásSzerző: Szundi törp » 2011.04.05. 18:53

Szia Pipo!
Én részemről lefutott dolog ez, de a párom annyira felhúzta magát, hogy egész éjjel hol ült a budin, hol fölé hajolt, másnap reggel meg nem tudott munkába állni annyira ki volt. Szóval az ilyen embert én nem tartom, még arra sem méltónak hogy megzavarja az életem. Részemről leszárult a vele történő mindennemű kapcsolat, de azok az értelmes emberek közé tartozom akik azért végig kürtölik a várost azzal, hogy ezzel a görénnyel senki ne álljon szóba. Ez az a vonal amit követni fogok. De ezt kőkeményen.
Szundi új kertje

Avatar
Nut
Hozzászólások: 2174
Csatlakozott: 2011.03.08. 17:41

Re: Add ki magadból a dühödet.

HozzászólásSzerző: Nut » 2011.04.06. 12:51

Szundikám!

Hogy neked milyen igazad van. :roll: Én sükelapú meg ilyen esetben is mint a te eseted megtartom magamnak a szituációt, mert úgy gondolom másra nem tartozik. De tudod az elmúlt hónapok eseményei alapján meg az alapján amit te is írtál, s amit mások nekem is mondtak el kellene gondolkodnom azon, hogy lehet, hogy tényleg tele kellene kürtölni az ilyen esetekkel a nagyvilágot. Ha az ilyen emberek megtehetik hogy másokat a porig alázzanak, akkor ők sem érdemelnek mást. Tényleg jól teszed, hogy hadjáratba kezdesz ellene. Lehet én is ezt fogom csinálni. Ha lehetőség nyílik rá szóban jól oda fogok sózni és nem fogom kihagyni a helyzetet, hogy ne szolgáltassam vissza háromszorosan a tettét az arra érdemesnek. Olyan leszek mint Ludas Matyi!!!! :!: ( Háromszor veri ezt Kenden Ludas Matyi vissza!) :lol: :lol:

A nagymamám azt mondta, hogy - kislányom a szólásokban vannak az élet aranyigazságai. Én hittem és vallottam is ezt. Úgy tudtam, ha megdobnak kővel akkor kenyérrel kell visszadobni. De mostanság tapasztalom, hogy az élet megváltozott. Ezt a dogmát mára már nem ismerik az emberek. Ha ez nem működik akkor keresek másik szólásmondást. A biblia ezen tana nem akar teljesülni tehát kell más.

Akkor most az általad leírtak alapján jöhet " Amilyen az adj Isten, olyan a fogadj Isten" elve. :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

csokiori
Hozzászólások: 959
Csatlakozott: 2011.05.12. 18:58

Re: Add ki magadból a dühödet.

HozzászólásSzerző: csokiori » 2011.05.18. 16:58

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
és
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
és nem mintha valaha szándékoztam volna prémiumos lenni,
de most már dafke SOSE SOSE SOSE SOSE SOSE SOSE SOSE SOSE

SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN!!! :evil: :evil: :evil:
szerver 1
csokigyár

Stotika
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2010.07.18. 09:14

Re: Add ki magadból a dühödet.

HozzászólásSzerző: Stotika » 2012.07.18. 20:45

Sziasztok ! hogy kell a 61 es feladatot megoldani ? hogy készitsek tavat ? ássak ? :lol:

Fairygarden
Hozzászólások: 674
Csatlakozott: 2010.06.21. 09:19

Re: Add ki magadból a dühödet.

HozzászólásSzerző: Fairygarden » 2012.07.19. 07:57

Stotika írta:Sziasztok ! hogy kell a 61 es feladatot megoldani ? hogy készitsek tavat ? ássak ? :lol:

A tavat meg kell vásárolni a barkácsáruházban vagy a piacon, így tudod teljesíteni a feladatot.


Vissza: “Off Topic”