Ki mivel foglalkozik amikor nem kertészkedik?

Ez itt minden olyan kommunikáció színtere, amely nem kapcsolatos a Kertbirodalommal
Avatar
Csokioroszlán
Hozzászólások: 37
Csatlakozott: 2011.08.28. 12:19

Re: Ki mivel foglalkozik amikor nem kertészkedik?

Hozzászólás Szerző: Csokioroszlán » 2011.08.29. 17:54

Szundi!
Csak nem abban az őrületes kánikulában voltatok kint? :shock:
Nem olvadtatok el a csokival együtt :lol: ? Hát ilyen sok zsét én nem szánok (most :D ) a csokira, max. 100 euro és ebben benne lesz a Halloween-ra, Mikulásra és karácsonyi díszítésként és ajándékként felhasználandó mennyiség is. Mi október elején készülünk oda, de sajnos elcsúszhat novemberre is :cry: , pedig már nagyon várom...

A tököket meg öntözd csak szaporán, ha ilyen ütemben nő továbbra is, Te egyedül fogod felszámolni a világon az éhínséget. ;)

Pipo! Én is hallottam már ezt a szomorú (és igen szégyenletes) történetet. Kár, hogy ilyen szörnyűségek megtörténhettek/hetnek. Mintha nem lenne elég, ha természeti csapás miatt veszítik el emberek az otthonukat, életüket, de hogy más emberek politikai, gazdasági vagy egyéb önző céljainak legyenek az áldozatai, az felháborító. :evil:
Remélem azért megosztasz velünk pár gyönyörű erdélyi fotót is. Bár én még nem jártam arra, de tudom, hogy lélegzet elállító helyek vannak arrafelé.
Kertbirodalom - szerver 1 - csokigyár

Bosszorgán
Hozzászólások: 46
Csatlakozott: 2011.07.09. 09:13

Re: Ki mivel foglalkozik amikor nem kertészkedik?

Hozzászólás Szerző: Bosszorgán » 2011.08.30. 10:17

Na sziasztok!
Én is azért tűntem el nyárra, mert mindenki eltűnt, aztán írnivalóm nagyon nem volt, mivel javarészt itthon csücsültem. rolleyes
pipo, ilyen volt a kerted?: http://4.bp.blogspot.com/-sPYlaJui7NI/T ... 0x1024.jpg
lol
majd mutass pár erdélyi fotót! Velünk úgy volt hogy oszttársakkal elmegyünk erdélyi túrára, 10 napra (ők mentek is), de nekem meg kiderült hogy ki lett dobva a régi bakancsom, sportcipőben meg nem vállaltam be a sziklás hegyeket... de majd jövőre talán.. :) bár jobb is hogy nem mentem, egyik reggel arra ébredtek hogy betakarta a sátrat a hó, és az aznapi gerinctúra el is maradt.. :)
Helyette a 40 fokos júliusi kánikulában voltunk anyumékkal 3 napot zemplénben. ezen a nyáron kb annyira égtem le mint az elmúlt 5 évben együttvéve... questionlips

Szundi, melyik csokigyárban voltatok? Külföldön? Párom volt portugáliában munkálkodni, aztán onnan hozott régi-féle Nestlé csokit. Tiszta nosztalgia volt, utoljára még nagyon kicsiként ettem olyat :)

Pipo

Re: Ki mivel foglalkozik amikor nem kertészkedik?

Hozzászólás Szerző: Pipo » 2011.08.30. 11:36

Sziasztok!

No rendben. Lesznek fotók, amint a fiuk felteszik a gépemre. Pár nap türelmet kérek, most nagyon sok a dolgom. De igyekszem.

Bosszorgán!

Kár, hogy kihagytad Erdélyt. Bár mi nem igazán hegymászós túrán voltunk.

Avatar
Szundi törp
Hozzászólások: 908
Csatlakozott: 2010.03.05. 12:25

Re: Ki mivel foglalkozik amikor nem kertészkedik?

Hozzászólás Szerző: Szundi törp » 2011.09.01. 19:00

Sziasztok kedves Törpjeim!

Csokioroszlán kedves törpöm, lenne egy javaslatom azt a csokit vedd meg amire az vagyon írva BRUCH, ez csak evésre van mivel ez a másodosztályú dolog amiből sokkal többet kapsz majd harmad áron. Kicsit szépséghibásak, de az íze ugyan olyan. Én szinte csak ilyet vettem úgy 90 %-ban. A többi rendes áron volt, normál adag szép dobozban.

Bosszorgán kedves törpöm KITTSEE-ben voltam az osztrák határ utáni 4. faluban. Minden év augusztus 20-án megyek, igaz idén 19-én voltunk, de akkor is nagyon örültek nekünk.

Pipo kedves törpöm én is óhajtanám látni ama képeket. A történetet amit írtál már láttam anno egyik éjjel a tv-ben, akkor is elég felkavaró volt és most újra olvasva is megmaradt ugyan az az érzésem. De elmesélem nektek amikor jó húsz évvel ezelött volt a tesóm lagzija, akkor mi lányok beöltöztünk fiúnak és úgy vittük táncolni a lagzi hölgy tagjait. Volt köztük romániából is meghívott vendég aki annyira megijedt, hogy azt sem akarta elhinni, hogy nincs semmi baj. Akkor még féltek az emberek attól a rendszertől ami ott uralkodott. Azt hitték fogjuk és visszük az embereket a börtönbe. De abból az időből még emlékszem arra is, amikor egy 10 éves forma gyerek volt nálunk szintén abból az országból. Amikor leültünk enni, az a gyerek annyira tisztára lerágta a csirke csontot, hogy én még olyat nem láttam. Mintha ki lett volna főzve az a csont olyan tiszta volt. Úgy kellett elvenni tőle és arra biztatni, inkább egyen még egyet, de már hagyja azt a csontot. Szóval végig gondolva ami velem is megtörtént meg amit Te is írtál nem volt egyszerű életük az ott élő embereknek. Valahogy az az érzésem, hogy hallgass volt a nevük és örüljenek annak amit kaptak cserébe. Nem mintha nálunk nem ezt látná az ember, mert ha munkahelyed van neked is hallgass a neved, mert ha szólni mersz már mehetsz is. És akkor nem eélg hogy nincs többé állásod, de elviszik az autód, meg kitesznek az utcára ha nem tudsz fizetni. Beszélgettünk kollégákkal és arra a megállapításra jutottunk mindannyian ma itthon a legjobb dolga a hajléktalannak van. Sanyarú sorsa ellenére tőle nincs mit elvenni és csak annyi gondja van, mit eszik ma és hol alszik. Részemről ennyi volt a politika inkább meséljetek valami szépet.
Amúgy meg mi újság van a 'Kisemberekkel? Járnak már oviba, bölcsibe vagy netán suliba?
Szundi új kertje

Pipo

Re: Ki mivel foglalkozik amikor nem kertészkedik?

Hozzászólás Szerző: Pipo » 2011.09.01. 20:12

Húú!

Szundi!!!

Neked valami 7. érzéked van akaratlanul is beletalálni a fejembe.. nicesmile

Nincs most sem időm, de annyit elárulok, hogy a lányom egy hete bejelentette, hogy férjhez megy jövő nyáron és minden este vagy egy zenekar, vagy egy vőfély jelölt jön hozzánk, vagy mi rohanunk valami helyszínt megnézni. Ezért írtam, hogy most nagyon nem érek rá. Ha a végére érek a futkosásnak akkor mesélek Erdélyről és mesélek a szervezésről is. Ahogy a lakodalmat írtad, azt hittem a nevetéstől leesek a székről, mert 5 perce ment el egy újabb vőfély jelölt. S ép a poénokról volt szó, s a lakodalom közbeni játékokról.
Ergo : Kis időt adjatok, s jön a beszámoló is és az esküvő körüli első élményeimről is számot adok. Egy biztos: Mire a végére érek én is olyan szegény leszek mint a templom egere s a csontot én is órákig fogom szopogatni!!! lol
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pipo 2011.09.02. 19:03-kor.

Avatar
Szundi törp
Hozzászólások: 908
Csatlakozott: 2010.03.05. 12:25

Re: Ki mivel foglalkozik amikor nem kertészkedik?

Hozzászólás Szerző: Szundi törp » 2011.09.02. 17:48

Sziasztok kedves Törpjeim!

Pipo kedves törpöm lehet ez velem született dolog lehet, mert szinte 100 %-ban eltalálom a tulajok óhaját is. Pedig csak ötletet várnak tőlem de mindig azt ültetjük amit gondolnak. Szóval ha már nem megy a kertépítés akkor elmegyek jósnak talán.
Szundi új kertje

Pipo

Re: Ki mivel foglalkozik amikor nem kertészkedik?

Hozzászólás Szerző: Pipo » 2011.09.09. 21:00

Szundi! A jósgömböt megveszem neked. Ennyivel hozzájárulok a szakmaváltáshoz. Még mindig nem érek rá. De igyekszem majd. Bocsi törpök! nicefrown

Avatar
Flora
Hozzászólások: 683
Csatlakozott: 2010.02.18. 13:59

Re: Ki mivel foglalkozik amikor nem kertészkedik?

Hozzászólás Szerző: Flora » 2014.07.04. 13:47

Helló !

Ugyan nagyon régen nincs itt mozgás.....azért próbálkozom. Keresem Judyt. Régebben itt beszélgettünk..
Ha, valaki tudja a kert nevét kérem írjon.
Köszönöm : flora

Válasz küldése

Vissza: “Off Topic”