Javaslatok

Itt tedd közzé, ha arra vonatkozó ötleted van, hogy hogyan lehetne a játékot vagy annak következő verzióit jobbá tenni! Tudj róla, hogy nem tudunk az itt lévő bejegyzésekre reagálni, ill. nem tudunk minden új ötletet megvalósítani a játékban.
Timi983
Hozzászólások: 74
Csatlakozott: 2010.10.14. 16:54

Re: Javaslatok

HozzászólásSzerző: Timi983 » 2012.11.24. 08:57

Kedves dzs!
1:Ez a szerződéses dolog nem lenne rossz ötlet csak azt is mindig nézegetni melyik feladathoz is termeltem ki,de köszi az ötletet megpróbálom :).Addig is hátha minél többen javasoljuk talán megfogadják a részletenkénti leadást :D
2:Tudom,hogy akkor is tudok termelni ha nem kaptam még meg a feladatot csak nem mindegy mikor mire van időm úgymond:melózom 12 órás szolikat adok éjjel nappal pihi váltva és úgy próbálok ültetni számolni,hogy ne legyen üresjárat kertekben.Ha melóba megyek mehetnek 12-20 órás termények kertbe,aztán ha pihenő napos vagyok rövidebb idejűek mivel pl. takarítás vagy élő kert rendezés közt is beugrok és újravetek.Másik 2 kertbe meg hosszútávúak (fák és 22 óra fölötti érésűek) azok is kb. kiszámolva hogy érik-hogy melózom.A felvetésem arra szólt hogy pl.Echino és Bighead is kért pl 1-szerre napraforgót és amíg itthon vagyok ki is lenne mind2-höz (2200+2500)jó többi termény nem de miért nem lehet 1 időben futtatni mind3 később 4 kaktuszfeladatot :?: ,illetve hogy lehessen: így ha nincs is meg többi termék akkor is látom mi kell következő feladathoz és ha 1-ik kaktuszost lezárom ugyanúgy 2 nap míg ahhoz a fajtához hozzájutnék ez nem gond,de látnám melyikhez mennyi kell még hisz másik 2-3 közben is futna és oda ugyanúgy adogathatnám le pl rövid idejű terméket ha épp van időm kitermelni ahogy mindenki más is.
Bocsánat ha hosszúra vagy esetleg zavarosra sikerült,de most estem haza melóból és kicsit fáradt vagyok,de remélem így azért érthető mi is lett volna javaslat lényege.


Vissza: “Javaslatok és Ötletek”