Nem tudok a börzén beteget venni

kendra77sun
Hozzászólások: 27
Csatlakozott: 2012.06.06. 16:17

Nem tudok a börzén beteget venni

Hozzászólás Szerző: kendra77sun » 2015.12.05. 15:35

Sziasztok!

Ma beépült 2 reklámoldal a játékba, hébe-hóba bedobja ezeket az oldalakat bármire kattintok a játékon belül, azóta nem tudok beteget venni a börzén, pedig több wellness feladathoz is kellene beteg. Ad block plus be van kapcsolva.
Ezek az oldalak, hátha segít:
DEL
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hanga 2015.12.05. 16:08-kor.
Ok: Külső linkek törlése

Avatar
Hanga
Hozzászólások: 8010
Csatlakozott: 2011.06.11. 08:28

Re: Nem tudok a börzén beteget venni

Hozzászólás Szerző: Hanga » 2015.12.05. 16:14

kendra77sun írta:Sziasztok!

Ma beépült 2 reklámoldal a játékba, hébe-hóba bedobja ezeket az oldalakat bármire kattintok a játékon belül, azóta nem tudok beteget venni a börzén, pedig több wellness feladathoz is kellene beteg. Ad block plus be van kapcsolva.
Ezek az oldalak, hátha segít:
DEL

Szia

Ebben sajnos nem tudunk segíteni. Ahhoz, hogy el tudd tüntetni a reklámokat szakember segítségére van szükséged.
Kapja el a kémprogramokat, mielőtt azok kárt tehetnénekBevezetés

Volt már olyan, hogy egy érdekes hirdetésre kattintott böngészés közben, és felugró ablakok özönlötték el a képernyőjét, vagy hirtelen a böngésző nem kívánt webhelyekre ugrott? Vagy telepített egy ingyenes letöltést, és azt vette észre, hogy a számítógépe hirtelen lelassul, és az Ön számára láthatatlanul egy program nyomon követi az Ön online tevékenységeit?

Üdvözöljük a kémprogramok és reklámprogramok misztikus világában. Ezek a programok több mint idegesítők. Biztonsági kockázatot is jelenthetnek az olyan átlagos internetfelhasználó számára, mint Ön.

Kém- és reklámprogramok

A kémprogram általában az Ön tudta és engedélye nélkül találja meg az utat a számítógépre. A háttérben fut, információkat gyűjt, és figyeli az Ön tevékenységeit. Számos kémprogram gyűjt a számítógéppel és használatának módjával kapcsolatos adatokat. Például figyelheti az Ön webböngészési szokásait. Azonban léteznek még kifinomultabb kémprogramok is, amelyek személyes adatokat gyűjtenek és továbbítanak a személyazonosság-tolvajok számára a webhely-jelszóktól és -felhasználónevektől kezdve a hitelkártyaszámig és csevegőüzenetek másolatáig.

A reklámprogram kissé eltér a kémprogramtól; ennek célja elsődlegesen a hirdetési tartalmak számítógépen való megjelenítése. A gyakran előugró ablakokat megjelenítő reklámprogramok más webhelyek hirdetéseit és hivatkozásait jelenítik meg a képernyőn. Számos ilyen hirdetés megkérdőjelezhető legitimitású termékeket reklámoz. Néhány reklámprogram figyeli az Ön böngészési tevékenységeit, majd ezeket az információkat arra használja, hogy célzottabb hirdetési tartalmat jelenítsen meg. Néhány embert ez nem zavar, de mások ezt a személyes adatokkal való visszaélésnek tartják.

A legfontosabb, hogy szeretné-e ezt a programot a számítógépén látni? Ha veszélyezteti a számítógépet vagy személyes biztonságát (vagy akár csak terhessé válik), akkor egyértelműen a nem kívánt szoftver kategóriájába esik. És ez azt jelenti, hogy meg kell tanulnia, miként bánjon vele.

Hogyan távolíthatók el a kémprogramok és reklámprogramok?

Akár biztonsági kockázatot jelentenek, akár fejfájást okoznak, világos, hogy néhány kémprogram több mint apró kellemetlenség. Például néhány kémprogram és reklámprogram a háttérben dolgozva lefoglalhatja a számítógép összes erőforrását, a teljes rendszert megbénítva ezáltal. Miközben a lassú számítógép idegesítő mindenki számára, különösen az otthoni irodai dolgozók számára.

Ezek a programok gyakran más programokkal települnek. Értelemszerűen van erre utaló jelzés a szoftver licencszerződésében. Azonban ezek a licencszerződések általában elég hosszúak, és a legtöbb ember nem olvassa végig őket. Egy jellemző esetben a kémprogram vagy reklámprogram az internetről ingyenesen letöltött programmal együtt érkezik. Míg néhányan ezt korrekt kompromisszumnak gondolják – hiszen az ingyenes szoftverért cserébe a hirdető megtekintheti az Ön szokásait –, mások megtévesztőnek és támadónak gondolják.

Közben számos nem kívánt szoftver telepedik meg a számítógépen webböngészés közben. Több esetben ezek egy letöltésre igyekeznek rávenni a felhasználót egy felugró ablakra vagy hamis párbeszédpanelre való kattintással. Néhány felugró üzenet „sürgős” vagy csábító üzenetet tartalmaz. Ez lehet egy ingyenes ajándék vagy beváltható dolog, amelynek megtekintéséhez le kell töltenie egy szoftvert. Gyakran úgy tűnik, hogy a megjelenő ablak egy „igen” vagy „nem” választást kínál. Azonban a valóságban, ha az ablakra kattint, azzal letölt egy kémprogramot vagy reklámprogramot a számítógépére, ezért ügyeljen rá, hogy csak zárja be ezeket az ablakokat.

Hogyan kerülhetők el a kémprogramok és reklámprogramok?

Számos nem kívánt szoftver azért kerül a számítógépére részben, mert Ön valamit tesz vagy nem tesz. Az alábbiakban megtudhatja, hogyan kerülheti el a kémprogramokat és reklámprogramokat:

Válogassa meg, mit tölt le számítógépére. A letöltés előtt győződjön meg róla, hogy valóban szüksége van az adott programra. Ha soha nem hallott még a szoftver gyártójáról, akkor gondosan olvassa el a webhelyét, hogy többet tudjon meg a technológia mögött álló emberekről, és magáról a technológiáról is. Ezenfelül figyelje az ActiveX-et, amely gyakori eszköze a felhasználók tudta és beleegyezése nélküli telepítésnek. Az ActiveX-et a böngésző beállításaiban kapcsolhatja ki, és bármikor visszakapcsolhatja, amennyiben egy megbízható webhelynek szüksége van rá.
Olvassa el a licencszerződéseket. Fárasztónak tűnhet ezeknek a licencszerződéseknek a végigolvasása, de a biztonság érdekében ne csak végiglapozza ezeket az aljukig, és kattintson az „Elfogadom” gombra az ingyenes programok telepítésekor. Gondosan olvasson el minden szerződést, és keressen az információgyűjtésre vonatkozó részeket, amelyek kémprogramra vagy reklámprogramra utalhatnak az ingyenes program mellett.
Ismerje fel a kémprogram-ellenes csalásokat. A web tele van olyan „kémprogramok elleni” eszközökkel, amelyek alig vagy nem is tesznek semmit a kémprogramok ellen, sőt, néhányuk csak ront a helyzeten. Ezen eszközök forgalmazói gyakran ingyenes vizsgálatokat kínálnak, melyek szinte minden alkalommal több száz kémprogramot azonosítanak a számítógépen. Ezután szinte azonnal megkérdezik, hogy meg szeretné-e vásárolni kétes programjukat.
Óvakodjon a kattintható reklámoktól. Próbálja meg elkerülni a kattintható reklámokat megjelenítő programokat, különösen az ingyenes programokat. Ezeknek a reklámok figyelmeztető jelek. Ha kattint rájuk, előfordulhat, hogy valaki azt figyeli, hogyan reagál rájuk.
Összefoglalás

Sajnos a kémprogramok és reklámprogramok nem tűnnek el egyhamar. Azonban Ön meghatározhatja, mi nyer bebocsátást, mi marad kint, és mi marad a számítógépen.
Megkérlek, hogy legközelebb ne tegyél be külső linkeket! Köszönöm.
_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT

kendra77sun
Hozzászólások: 27
Csatlakozott: 2012.06.06. 16:17

Re: Nem tudok a börzén beteget venni

Hozzászólás Szerző: kendra77sun » 2015.12.06. 08:22

A reklámokat eltüntettem, sütiket töröltem stb, akkor sem tudok börzéről beteget venni tegnap óta, mától pedig a színpadon sem tudom a bohócot megrendelni és már beteget sem tudok eladni.

Avatar
Hanga
Hozzászólások: 8010
Csatlakozott: 2011.06.11. 08:28

Re: Nem tudok a börzén beteget venni

Hozzászólás Szerző: Hanga » 2015.12.06. 09:43

kendra77sun írta:A reklámokat eltüntettem, sütiket töröltem stb, akkor sem tudok börzéről beteget venni tegnap óta, mától pedig a színpadon sem tudom a bohócot megrendelni és már beteget sem tudok eladni.
Nem tudom miképp lettek eltüntetve a reklámok. Ha a reklámokat okozó program is el lett tüntetve a gépedről, akkor kapcsold ki a reklámblokkolót, vagy próbálj ki másfajta böngészőt. Ha így sem működik, kérd szakember segítségét.
_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT

Válasz küldése

Vissza: “Hibabejelentések Szerver 2”