Ajándék

Itt tedd közzé, ha arra vonatkozó ötleted van, hogy hogyan lehetne a játékot vagy annak következő verzióit jobbá tenni! Tudj róla, hogy nem tudunk az itt lévő bejegyzésekre reagálni, ill. nem tudunk minden új ötletet megvalósítani a játékban.
Dr. Chris
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2014.02.17. 09:12

Ajándék

HozzászólásSzerző: Dr. Chris » 2014.07.17. 13:38

Sziasztok!

Nekem egy olyan ötletem lenne, hogy Szuven Irmánál, ha ajándékot szeretnénk küldeni, akkor lehessen több címzettet kiválasztani, így ha valami esemény folytán szeretnénk megajándékozni másokat, akkor ne kelljen mindenkinek külön küldeni. Mondjuk ünnep alkalmával. Remélem meg ehet csinálni, és más is lát benne könnyítést.
Köszönöm :)

lujza59
Hozzászólások: 112
Csatlakozott: 2011.08.09. 15:40

Re: Ajándék

HozzászólásSzerző: lujza59 » 2014.08.15. 06:29

Sztem nem fog változni , hogy egyszerre több ajándékot küldjünk, de talán az ajándékok mellé lehetne egyen szöveg ,pl: Jó reggelt ! Jó játékot ! Köszönöm ! Szép napot ! stb , ezt ki lehetne választani mint a címzettet , én már ennek is örülnék :P

Dr. Chris
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2014.02.17. 09:12

Re: Ajándék

HozzászólásSzerző: Dr. Chris » 2014.09.09. 08:49

lujza59 írta:Sztem nem fog változni , hogy egyszerre több ajándékot küldjünk, de talán az ajándékok mellé lehetne egyen szöveg ,pl: Jó reggelt ! Jó játékot ! Köszönöm ! Szép napot ! stb , ezt ki lehetne választani mint a címzettet , én már ennek is örülnék :P


Arra gondoltam, hogy ha több embernek szeretném ugyanazt elküldeni, az sok időt vesz el.

Már az is jó lenne, ha Suven Irma megmarad ilyennek, és a kamaráknál hoznának be egy új opciót, mint az üzenet minden kamaratagnak, azzal a különbséggel, hogy ezt ne csak a vezetőség használhassa. Így pár kattintás, és már minden kamaratag meg is kapná a kiválasztott ajándékot, és a hozzá írt üdvözlést, mint a sima ajándékküldésnél. Elküldés előtt lenne egy figyelmeztető, hogy mennyi lesz a végösszeg (Lufinál max 100hT), és már lehetne is küldeni.

ui: Az egyik ötletemet már megvalósították, bár nem tudom az miatt-e, vagy amúgy is meglett volna :) A betegek számolása Olga nővérnél, hogy mennyi jött eddig :)


Vissza: “Javaslatok és Ötletek”