Ötödik enelettel kapcsolatos probléma

pekado
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2015.04.02. 10:10

Ötödik enelettel kapcsolatos probléma

Hozzászólás Szerző: pekado » 2015.07.19. 17:11

Egy hónappal ezelőtt már jelentkeztem az ötödik emelettel kapcsolatosan. A Jóban rosszban csoport tagja lettem, de ők már megszerezték az ötödik emeletet, de sajnos én nem tudtam utólag megszerezni ahogy az ígérve van. Vettem prémiumtagságot így lett ötödik emeletem egy hónapig, de sajnos lejárt. Szeretném megtudni hogy már soha nem fogom megkapni a csoport által megszerzett emeletet. A 2500 agyam bőven megvan, de sajnos azt nem tudom beadni, mert nem jelenik meg a megfelelő panel. Lehet hogy nagyon rövid felfogású vagyok de szeretném pontosan megtudni hogy mi a teendőm, mivel már elég sokat költöttem a játékra és eddig szerettem is, de nem értem, hogy miért nem lehet pontosan elmagyarázni hogy mit csináljak. Előre is köszönöm szépen a választ. Üdvözlettel dr. Buharos Som. pekado ID 8005251

Avatar
Hanga
Hozzászólások: 8010
Csatlakozott: 2011.06.11. 08:28

Re: Ötödik enelettel kapcsolatos probléma

Hozzászólás Szerző: Hanga » 2015.07.19. 18:03

pekado írta:Egy hónappal ezelőtt már jelentkeztem az ötödik emelettel kapcsolatosan. A Jóban rosszban csoport tagja lettem, de ők már megszerezték az ötödik emeletet, de sajnos én nem tudtam utólag megszerezni ahogy az ígérve van. Vettem prémiumtagságot így lett ötödik emeletem egy hónapig, de sajnos lejárt. Szeretném megtudni hogy már soha nem fogom megkapni a csoport által megszerzett emeletet. A 2500 agyam bőven megvan, de sajnos azt nem tudom beadni, mert nem jelenik meg a megfelelő panel. Lehet hogy nagyon rövid felfogású vagyok de szeretném pontosan megtudni hogy mi a teendőm, mivel már elég sokat költöttem a játékra és eddig szerettem is, de nem értem, hogy miért nem lehet pontosan elmagyarázni hogy mit csináljak. Előre is köszönöm szépen a választ. Üdvözlettel dr. Buharos Som. pekado ID 8005251
A kamara által beszerezhető emeleted már megkaptad. Kettőt nem lehet beszerezni. Mind az 5 emeleted meg van. A prémiumos emelet is emelet!

1. emelet: adott
2. emelet: 8. szinttől 20.000 hT-ért vásárolható meg.
3. emelet: prémiumos Csak prémiumtagsággal használható! Ára: 20.000 hT
4. emelet: 2000. küldetés teljesítésével lehet megszerezni.
5. emelet: Ezt az emeletet két módon tudod beszerezni:
  • 1. lehetőség: Gyógyászati csodakutatás 5. szintje
  • 2. lehetőség: Gyógyászati csodakutatás 11. szintje ( a játékosnak a csodakutatás teljesítése után be kell adnia 2.500 agyat)
Ha egy prémiumjátékos már nem tudna vagy nem akarna újabb prémiumtagságot aktiválni, úgy a legfelső emelet válik majd elérhetetlenné.

Ismételten megkérlek, hogy ne nyiss új témát!
_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT

pekado
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2015.04.02. 10:10

Re: Ötödik enelettel kapcsolatos probléma

Hozzászólás Szerző: pekado » 2015.07.19. 21:13

Nagyon sajnálom, de az ötödik emeletem megvolt, de csak prémiumtagsággal. A 2500 agyat pedig nem tudom leadni sehol, hogy megszerezhessem. Sajnálom hogy az egész játéktól elment a kedvem. Tudom hogy érthetetlennek tartanak, de amit leírt az minden stimmel, csak éppen nincs ötödik emelet. Ez van, már kaptam róla ábrát egy hónappal ezelőtt de akkor se lehetett belépni. Akkor azt kérdezem, miért nem írták le hogy csak prémiumtagsággal lehet ötödik emelet, ha anélkül nem engedi. Nagyon sajnálom, de lehet hogy érthetetlen vagyok, de nem az egész nem teljesen világos. Üdvözlettel.

Avatar
Hanga
Hozzászólások: 8010
Csatlakozott: 2011.06.11. 08:28

Re: Ötödik enelettel kapcsolatos probléma

Hozzászólás Szerző: Hanga » 2015.07.19. 23:26

pekado írta:Nagyon sajnálom, de az ötödik emeletem megvolt, de csak prémiumtagsággal. A 2500 agyat pedig nem tudom leadni sehol, hogy megszerezhessem. Sajnálom hogy az egész játéktól elment a kedvem. Tudom hogy érthetetlennek tartanak, de amit leírt az minden stimmel, csak éppen nincs ötödik emelet. Ez van, már kaptam róla ábrát egy hónappal ezelőtt de akkor se lehetett belépni. Akkor azt kérdezem, miért nem írták le hogy csak prémiumtagsággal lehet ötödik emelet, ha anélkül nem engedi. Nagyon sajnálom, de lehet hogy érthetetlen vagyok, de nem az egész nem teljesen világos. Üdvözlettel.
Prémmel az 5. emelet. Prém nélkül a 4.
Akkor közelítsük meg másfelől a problémát. Hogy szerezted meg a meglévő 4 emeleted?

1. emelet? - Az adott
2. emelet? - Megvásároltad
3. emelet? - Teljesítetted a 2.000 küldetést
4. emelet?

És van egy emelet amit csak prémium mellett használhatsz. Ezt is megvásároltad, csak most nem aktív. Ha összeadod, kijön az 5 darab emelet. 6 db emelet nincs.

A prémes szint a játék indítása óta csak prémiumtagság mellett használható. Attól, hogy eddig nem aktiváltad az ott volt, a lehetőség is, és épp ezért beleszámolandó az emeletek számába. A Gyógyászati csodakutatással pedig csak 1 darab emelet szerezhető be amire kétféle lehetőség van. Te már az elsővel, az 5. kutatási fokozat teljesítésével megkaptad.
Olvasd el újra a bejelentést: http://forum.hu.upjers.com/viewtopic.php?f=102&t=24926
_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT

Válasz küldése

Vissza: “Hibabejelentések Szerver 1”