Érmevásárlás.

PANDA54
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2012.01.16. 23:36

Re: Érmevásárlás.

Hozzászólás Szerző: PANDA54 » 2014.12.06. 13:45

Nyugdíjas vagyok,nekem 5000 Ft nagy pénz!

Avatar
Hanga
Hozzászólások: 8010
Csatlakozott: 2011.06.11. 08:28

Re: Érmevásárlás.

Hozzászólás Szerző: Hanga » 2014.12.06. 13:47

PANDA54 írta:Nyugdíjas vagyok,nekem 5000 Ft nagy pénz!
Én ezt értem, de nem ez volt a kérdésem.
A lényeg, hogy írni kell a Támogatásnak, mert a fórumon nem tudunk neked segíteni.
_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT

PANDA54
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2012.01.16. 23:36

Re: Érmevásárlás.

Hozzászólás Szerző: PANDA54 » 2014.12.06. 15:47

Még mindig nem kaptam meg az érméket.Én nem elégszem meg azzal,hogy tároltátok az üzenetem,az érméket akarom amiért fizettem 5080 FT-ot!Vagy ez lenne a karácsonyi ajándékotok,hogy nem kapom meg amiért fizettem?Eddig még ez nem fordult elö,de ha nem kapom meg az érméket törlöm magam a játékból,mert ez nem fer dolog!

PANDA54
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2012.01.16. 23:36

Re: Érmevásárlás.

Hozzászólás Szerző: PANDA54 » 2014.12.06. 16:39

Már írtam nekik.

Avatar
Hanga
Hozzászólások: 8010
Csatlakozott: 2011.06.11. 08:28

Re: Érmevásárlás.

Hozzászólás Szerző: Hanga » 2014.12.06. 17:11

PANDA54 írta:Még mindig nem kaptam meg az érméket.Én nem elégszem meg azzal,hogy tároltátok az üzenetem,az érméket akarom amiért fizettem 5080 FT-ot!Vagy ez lenne a karácsonyi ajándékotok,hogy nem kapom meg amiért fizettem?Eddig még ez nem fordult elö,de ha nem kapom meg az érméket törlöm magam a játékból,mert ez nem fer dolog!
Valószínűleg elírtál valamit ezért a pénzed a KANZALOO szolgáltatónál elakadt. Tehát nem érkezett meg az Upjers-hez. Az üzenet amit a Támogatástól kaptál arról biztosít téged, hogy megkapták a bejelentésed és válaszolni is fognak rá. Hétvége lévén lehet, hogy kicsit többet kell rá várni, de segíteni fognak. Érdemes tehát átgondolni mit írsz le a fórumon.

Korábban belinkeltem a Vásárlási segédlet oldalát, de nem vagyok biztos abban, hogy elolvastad, ezért bemásolom ide amit érdemes elolvasni, hátha segítségedre lesz:
KANZALOO-SMS VÁSÁRLÁS (5080 ft-os sms-vásárlási lehetőség)
HOGYAN MŰKÖDIK?
Nyisd fel a vásárlási ablakot és küldd be az ott látott kódot az ott látott céltelefonszámra sms-ben.
Nagyon fontos, hogy a kódot pont úgy küldd be, ahogy kell, mert ez egy azonosító, ez azonosítja a Kanzaloo vásárlási szolgáltatónál, hogy melyik tartalomszolgáltatónál (pl. az Upjersnél) melyik játékosfiókra szeretne a vásárló vásárolni.
Valahogy így néz ki a kód: UPJ 12345, ahol az UPJ-ot pontosan írd, ne írd kisbetűvel, ne írj véletlenül UJP-ot. Az UPJ után legyen egy szóköz. Se ne maradjon ki, se ne legyen több. Majd utána a kód további része, a számkód, természetesen ezt is pontosan add meg az sms-ben. Más egyéb ne legyen az sms-ben!
Mikor az sms-t beküldöd, az egyenleged megterhelődik a vásárlási összeggel és a prémiumvaluta megjelenik a játékosfiókodon.

VÁSÁROLTAM, DE NEM JÖTT PRÉMIUMVALUTA, MIT TEGYEK?
Ha egyéb más akadályozó tényező nem áll fenn (pl. nem volt már fedezet az egyenlegeden, a számodról nem lehet emelt díjas szolgáltatással vásárolni, és így tovább), akkor valószínűleg helytelenül vitted be a kódot.

Kaptál válasz-sms-ben egy mentőkódot? Mert ha igen, a vásárlási folyamat megmenthető, befejezhető, mégpedig a "mentőkóddal".

A mentőkód valahogy így néz ki: ABCD-EFGH

Mentőkódot akkor kap az ember, ha helytelen tartalmat küld be a megadott céltelefonszámra és ezért a rendszer nem tudja, hogy hova szeretett volna vásárolni a játékos, azaz elakad a vásárlása a Kanzaloo rendszerében.

Így váltsd be a mentőkódodat:

- lépj be abba a fiókodba, amelyikre prémiumvalutát szerettél volna vásárolni!

- nyisd fel a vásárlási ablakot ugyanúgy, mintha egy a korábbihoz hasonló összegű SMS-vásárlást szeretnél lefolytatni.

- a megnyitott Kanzaloo vásárlási ablakban azt látod, hogy a rendszer várja az SMS-edet az adott kóddal, de te most ezt hagyd figyelmen kívül, hiszen te most nem újabb vásárlást szeretnél végezni, hanem a mentőkódodat szeretnéd beváltani, hogy ezzel a korábbi vásárlásod teljesen végbe tudjon menni.

- kattints az "Üzenet hibásan írva?"-linkre!

- itt válaszd, hogy "Igen, rendelkezem biztonsági kóddal!"!

- írd be a mentőkódot (figyelj a helyes adatbevitelre) és kattints a "Felhasználás"-gombra!

Ezzel a folyamat véget ért, a vásárlásod végigfut a rendszeren és a prémiumvaluta megjelenik a fiókodon.

Ha nem kaptál mentőkódot, akkor komolyabb elgépelésről, esetleg rendszerszintű gondról lehet szó, ilyenkor érdemes rögtön a vásárlási szolgáltató, a Kanzaloo, ügyfélszolgálatán érdeklődni, melyet ezen az e-mail címen tehetsz meg: hu.help@kanzaloo.com
Vagy érdeklődhetsz munkaórákban a vásárlási ablakban látható ügyfélszolgálati telefonszámon is.

Ha sehogy se sikerülne megoldani a problémát, és hozzánk fordulnál, kérjük, mindenképpen add meg a következőket (a fiókadataidon túl):
- teljesen pontosan mikor küldted be az sms-t,
- teljesen pontosan milyen számról milyen számra küldted be az sms-t,
- teljesen pontosan mit küldtél be az sms-ben,
- teljesen pontosan mit tartalmazott a válasz-sms, amit kaptál.
Ennyit tudtam segíteni neked. A Támogatás az ahol tudnak segíteni. Ott kérhetnek olyan adatokat is amit nyilvános fórumon nem ajánlott megadni.
Tapasztalataim alapján eddig mindenki hozzájutott a vásárolni kívánt prémiumvalutájához. Légy egy kis türelemmel. Köszönöm.
_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT

Válasz küldése

Vissza: “Hibabejelentések Szerver 1”